Energisoiva joogatunti

Energisoivalla joogatunnilla tehdään aamuun ja päiväaikaan sopiva harjoitus, jonka osana on Tridosha-tasapainottavan asanasarjan lisäksi esimerkiksi pranayama- eli hengitysharjoitteet.

Pranayama-harjoitukset opettavat kehoasi ratkaisemaan epätasapainon tiloja hengityksen avulla.

Joogatunneille voit liittyä mukaan helposti milloin vain ja osallistua kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla aina silloin kun haluat. Ilmoittaudu varauskalenterin kautta: www.varaaheti.fi/shaktaporvoo

Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.

Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.

Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa joogakokemusta, shaktajooga sopii kaikille mutta tarjoaa haastetta edistyneemmällekin joogille. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan shaktajoogasta!

Lisätiedot: www.shakta.fi/porvoo
Tiedustelut: porvoo@shakta.fi

Hinta & maksut:
Voit osallistua kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla. Katso korttivaihtoehdot: https://www.varaaheti.fi/shaktaporvoo/fi/prepaids
Maksuvälineenä käy myös käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi).

Osoite: Asentajantie 8 (Hyvinvointitila Linnunlaulu)

Scroll to Top