Vuokrausehdot ja hinnat

1. Vuokrahinnat (sis. alv. 10 %)

Tilan vuokrahinta on 25 €/tunti. Vuokrattava vähimmäisaika on yksi tunti ja tätä pidemmät ajat puolen tunnin välein (esim. 90 min, 120 min). Vuokraa maksetaan koko ajasta, jonka tila on käytössä pois lukien 15 minuuttia ennen ja jälkeen varauksen, jolloin tila on yhteiskäytössä edeltävän ja seuraavan vuokraajan kanssa.

Tilan vuokrahinta “one-to-one” tyyppisiin asiakastapaamisiin on 12,50 €/tunti.

Tilassa olevien välineiden ja varusteiden käyttö sisältyy vuokrahintaan.

2. Alivuokraaminen ja tilan luovuttaminen kolmansien osapuolten käyttöön

Tilan alivuokraaminen on kiellettyä, ellei erikseen toisin sovita. 

Tilan luovuttaminen kolmannen osapuolen käyttöön, jolla tarkoitetaan tässä henkilöä tai tahoa, joka ei ole vuokranantaja tai vuokraaja, on kiellettyä, ellei erikseen toisin sovita.

3. Vakuuttaminen

Linnunlaulu ei vastaa tilassa tapahtuvista henkilö- tai esinevahingoista, elleivät ne johdu kiinteistön rakenteista. Jokainen tilan vuokraaja vastaa oman toiminta vakuuttamisesta. 

4. Perumisehto

Tilan vuokrauksen voi perua maksutta viimeistään kaksi viikkoa ennen suunniteltua ajankohtaa. Perumiset tämän jälkeen laskutetaan täysimääräisinä.

5. Tilan siisteys

Tilan vuokraaja vastaa siitä, että tila jää käytön jälkeen siistiin kuntoon seuraavaa käyttäjää varten (irtoroskat ja muut käytön aikana syntyneet erityiset likaantumiset siivotaan sekä käytetyt astiat tiskataan).

6. Ehtojen muutokset

Linnunlaululla on oikeus muuttaa vuokrausehtoja yksipuolisesti. Ehtojen muuttuessa vuokraajalla on oikeus perua varauksensa ilman kuluja. Mahdolliset varausmaksut palautetaan tällöin vuokraajalle.

Siirry varauskalenteriin!

Scroll to Top