Tervehdys Linnunlaulusta!

Tarina siitä, miten Linnunlaulu on syntynyt, alkaa vuodesta 2018. Tila, jossa Linnunlaulu nyt sijaitsee, toimi tuolloin lastenvaatekirpputorina. Kirpputorin toiminta loppui ja melko pian sen jälkeen tilalle alkoi rakentumaan täysin toisenlainen tila.

Vuoden 2018 kevättalvella Open Yoga avautui uuden karheissa tiloissa. Visio siitä, minkälainen yritys ja tila on kyseessä, oli silloin vielä alkuvaiheissaan! Keitä tila tulisi palvelemaan, mikä tulisi olemaan liiketoimintakonsepti?

Toiminta käynnistyi ja ihmiset alkoivat pikku hiljaa löytämään paikalle – sekä tilaa vuokraavat toimijat että heidän palveluitaan käyttävät ihmiset.

Konsepti alkoi tarkentumaan siten, että…

…asiakaskunta koostui pienyrittäjistä, yhdistyksistä ja erilaisista porukoista. Jokainen tilaa vuokraava henkilö tai taho vastasi itse omasta asiakaskunnastaan ja toiminnastaan.

Kun Open Yogan toiminta oli pikku hiljaa käynnistynyt mukavalla tavalla, yhteiskuntaamme kohtasi poikkeustila. Open Yogassa ei saanut enää pitää minkäänlaisia tunteja tai tapahtumia. Kesti melko pitkään, ennen kuin ihmiset alkoivat käymään uudelleen erilaisilla tunneilla. Tässä kohtaa oli uudistumisen paikka – Open Yoga syntyi uudelleen Linnunlauluna. Käytännössä yritys aloitti samalla miltei alusta.

Tänä päivänä Linnunlaulu palvelee alati laajentuvaa joukkoa ihmisiä. Pienyrittäjät ovat edelleen toiminnan keskiössä tilan vuokraajina ja erilaisten tuntien ja tapahtumien järjestäjinä. Myös julkinen sektori, työporukat ja monet muut käyttävät tilaa kukin omaan toimintaansa!

Mahdollisimman alhainen hinnoittelu, mahdollisimman suuri käyttöaste

Linnunlaulun toiminta nojaa muutamiin perusperiaatteisiin, joista ensimmäinen jo mainittiin – vastuu omasta liiketoiminnasta on jokaisella itsellään. Toinen perusperiaate on pyrkimys siihen, että tila voisi palvella mahdollisimman laajasti ja tuottaa mahdollisimman paljon iloa yhteisölle. Sitä varten Linnunlaulu on tehty. Jotta tämä toteutuu, on periaatteena ollut alusta saakka mahdollisimman alhainen hinnoittelu ja mahdollisimman täysi varauskalenteri. Älä siis anna varauskalenterin suuren tarjonnan hämätä – sieltä löytyy suurella todennäköisyydellä tilaa juuri sinunkin suunnittelemallesi tapahtumalle tai viikkotunnille!

Jakaminen on myös tärkeää Linnunlaulun toiminnassa. Tämä periaate lähtee luonnollisesti liikkeelle siitä, että tila on yhteiskäytössä. Periaate ei kuitenkaan rajoitu tai jää vielä tähän, vaan yhteiskäyttöä varten Linnunlauluun on hankittu paljon erilaisia välineitä ja varusteita, joita kaikki tilassa olevat saavat käyttää vapaasti. Ajatus on, että jokaisen ei ole tarpeen ostaa itselleen omaksi kaikkia tarvikkeita maailmassa, jossa tavaraa löytyy jo paljon. Samalla erilaisten tuntien ja tapahtumien järjestäjät vapautetaan siihen, mikä on olennaisinta, eli toiminnan sisällön luomiseen.

Näillä sanoilla Linnunlaulu kutsuu myös Sinut viihtymään! Olet lämpimästi tervetullut järjestämään jotain mukavaa tilassa tai osallistumaan tarjontaan, jota monen monet Linnunlaulun tilaa vuokraavat ihmiset järjestävät.

Linnunlaulu on myös pienyrittäjäverkosto

Suuri osa Linnunlaulun asiakkaista on pienyrittäjiä, jotka ovat tottuneet tekemään yksin työnsä ja olemaan omillaan monin tavoin. Oman vastuun ja vapauden rinnalle on kuitenkin joskus mukava saada kanssakulkijoita, joiden kanssa jakaa kokemuksiaan tai vaikkapa joskus järjestää jotain mukavaa yhdessä! Linnunlaulu on paikka, jossa on helppo verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa. Täällä saat myös käyttöösi yhteisen somemarkkinointialustan, jonne lukuisat tilaa käyttäneet ovat yhdessä keränneet seuraajia omista verkostoistaan! Linnunlaulua vuokraamalla saat siten lisänäkyvyyttä tapahtumallesi, jos niin itse toivot!

Scroll to Top