Tila ohjatuille tunneille

Linnunlaulu kutsuu viihtymään ja voimaan hyvin!

Tarvitsetko tilan, jossa voit ohjata erilaisia ryhmiä?
Jooga, pilates, tanssi, meditaatio, jumppa, sointukylvyt ja äänimaljarentoutukset…

Tervetuloa Linnunlauluun – tilaan, jonka kulmakiviä ovat viihtyisyys, miellyttävä äänimaailma ja hyvä sisäilma. Saat käyttöösi 100 m2 salin kahdella pukuhuoneella sekä erillisen olohuonetilan, jossa voit nauttia vaikkapa kupillisen teetä ohjauksen jälkeen asiakkaittesi kanssa.

Varustelu

Käytössäsi on aina seuraavat varusteet sisältyen vuokrahintaan:

  • joogamatot, viltit, joogavyöt ja korkkiblokit 25 henkilölle
  • salin seinälle kiinnitettyinä wifi-kaiuttimet musiikin kuuntelua varten (2 kpl, Sonos) ja kannettava bluetooth-kaiutin (1 kpl, Harman Kardon Onyx Studio 7)
  • katossa 10 koukkua monipuoliseen käyttöön
  • yhdellä salin seinällä suuri peili, jonka edessä on verhot.

    Jos haluat järjestää joskus kurssin tai luennon mielenkiintoisesta aiheesta tai vaikkapa kirjajulkkarit, käytössäsi on myös suuri valkokangas, videotykki sekä pöytiä ja tuoleja saliin laitettavaksi enintään 50 henkilölle.

Huomioithan varausta tehdessäsi:

Linnunlaulun minimivuokra-aika on 1 h ja siitä pidemmät varaukset tehdään puolen tunnin tarkkuudella. Linnunlaulu tarjoaa maksuttoman 15 minuutin ”vaihtoajan” ennen ja jälkeen varauksesi, jolloin tila on yhteiskäytössä edeltävän ja seuraavan varaajan kanssa. Jos tarvitset tätä pidemmän ajan valmistautua tai vaikkapa nauttia teetä asiakkaidesi kanssa, huomioithan sen varausta tehdessäsi.

Kun olet tehnyt varauksen ja saanut siitä vahvistuksen, saat pienimuotoisen ohjeistuksen tilan käyttöä varten.

Hinnoittelu

Tilan tuntivuokra on 25 € ryhmille ja 12,50 € kahdenkeskiseen käyttöön. Linnunlaulua vuokraamalla et sitoudu tiettyyn vuokrattavaan tuntimäärään tai lukukausiaikatauluun. Voit valita itsellesi juuri sopivimmat tunnit varauskalenterista.

Linnunlaulu on myös pienyrittäjäverkosto

Suuri osa Linnunlaulun asiakkaista on pienyrittäjiä, jotka ovat tottuneet tekemään yksin työnsä ja olemaan omillaan monin tavoin. Oman vastuun ja vapauden rinnalle on kuitenkin joskus mukava saada kanssakulkijoita, joiden kanssa jakaa kokemuksiaan tai vaikkapa joskus järjestää jotain mukavaa yhdessä! Linnunlaulu on paikka, jossa on helppo verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa. Täällä saat myös käyttöösi yhteisen somemarkkinointialustan, jonne lukuisat tilaa käyttäneet ovat yhdessä keränneet seuraajia omista verkostoistaan! Linnunlaulua vuokraamalla saat siten lisänäkyvyyttä tapahtumallesi, jos niin itse toivot!

Scroll to Top