Kokoukset

Tarvitsetko tilan, jossa voitte kokoustaa ja käsitellä asioita rauhassa?

Linnunlaulun kodinomaisessa ja hyvin varustellussa tilassa voitte pitää kokouksia joko pienemmällä porukalla (esim. hallituksen kokoukset) tai suuremmalla (yhdistyksen vuosikokoukset yms.).

Linnunlaulun saliin mahtuu jopa 50 henkilöä samanaikaisesti, kun taas pienempi porukka istuu mukavasti olohuoneen puolella.

Linnunlaulu on hyvin varusteltu tila, josta löytyy suuri valkokangas, videotykki ja langaton netti. Keittiön varusteisiin kuuluvat veden- ja kahvinkeitin, astioita, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Voitte keittää täällä kokouskahvit ja hakea omat kahvileivät mukaan vaikkapa naapurissa olevasta tavaratalosta.

Linnunlaulu sopii myös erinomaisesti kaikkeen jäsenistölle järjestettävään ohjelmaan ja tilaisuuksiin. Oma mielikuvitus on rajana, mitä kaikkea mukavaa tällä voi järjestää! Kaikkien julkisten tapahtumien markkinointiin saatte apua niin halutessanne Linnunlaululta.

Olethan yhteydessä Linnunlauluun ja suunnitellaan yhdessä, miten tämä tila voi palvella parhaiten teitä!

Huomioitavaa varausta tehdessä:

Linnunlaulu tarjoaa maksutta 15 minuutin ajan ennen ja jälkeen varauksen yhteiseen käyttöön edeltävän ja seuraavan tilan varaajan kanssa. Jos tarvitset tätä pidemmän ajan valmistautua tai päättää tapahtumasi, huomioithan sen varauksesi pituudessa.

Kun olet tehnyt varauksen varauskalenterista ja saanut varauksesta vahvistuksen, Sinuun otetaan yhteyttä Linnunlaulusta ja saat pienimuotoiset ohjeet tilan käyttöä varten.

Seuraavat tehtävät kuuluvat tilan vuokraajan vastuulle oman varauksen päätteeksi:

  1. Jos salin puolella on ollut käytössä pöytiä ja tuoleja, pyyhitään ne puhtaiksi ja laitetaan paikoilleen takaisin varastotilaan.
  2. Käytössä olleet astiat tiskataan käsin ja laitetaan paikoilleen.
  3. Jos tilassa on ruokailtu, viedään omat roskat pois ulkona olevaan roska-astiaan, joka sijaitsee kiinteistön parkkipaikan reunalla talon päädyssä.
Scroll to Top