Hyvinvointitila käyttöösi?

Vuokraa Linnunlaulu


Linnunlaulun vuokraus

Linnunlaulu sijaitsee Porvoon Annantalolla, jossa hyvinvointipalveluiden tarjoajat ja asiakkaat kohtaavat.

Linnunlaulu on tila, joka kutsuu viihtymään. Tilan kulmakiviä ovat kodinomaisuus, miellyttävä valaistus, sopiva lämpötila ja hyvä ilma. Linnunlaulussa voit järjestää oman valintasi mukaan mitä moninaisimpia tunteja ja tapahtumia. Tervetuloa!

Tila ja sen mahdollisuudet

Linnunlaulu on noin 170 m2 hyvinvointitila keskeisellä paikalla Porvoon Tarmolassa. Tila sopii 1–50 henkilön samanaikaiseen käyttöön. Linnunlaulu koostuu erillisistä tiloista, jotka ovat kaikki aina samanaikaisesti saman vuokraajan käytössä. Linnunlaulusta löydät suuren, noin sadan neliömetrin suuruisen salin, erillisen keittiö- ja olohuonetilan sekä kaksi pukuhuonetta.

Varustelu

Salin varusteisiin kuuluvat joogamatot, -vyöt, bolsterit, korkkiblokit ja viltit yhteensä 25 henkilölle. Salin katossa on 10 koukkua esimerkiksi ilmajoogaa varten. Seinillä on 50–100 senttimetrin korkeudella yhteensä 10 saparokoukkua. Yhdellä seinällä on suuri peili verhoilla ja toisella noin neljän metrin pituinen tukeva kaide. Tuolijoogaa tai -jumppaa varten tilassa on tukevia tuoleja. Salitila on arkikäytössä tyhjä. Jos haluat järjestää siellä esimerkiksi luennon jostain mielenkiintoisesta aiheesta, varaathan pienen tovin aikaa ennen ja jälkeen varauksesi järjestelyitä varten!

Keittiön varusteisiin kuuluvat jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja astioita noin 12 henkilölle. Olohuoneessa on mukava kulmasohva sekä pitkä ruokapöytä, jonka äärellä voit syödä tai vaikkapa kokoustaa mukavasti.

Kokous-, koulutus- ja luentokäyttöön tilasta löytyy 40 tukevaa luentotuolia, pöytiä, videotykki, suuri valkokangas, fläppitaulu, kaiuttimet ja langaton netti. Lisäksi saat tarvittaessa käyttöösi 10 rottinkista nojatuolia.

Hinnoittelu

Tilan vuokrahinta on 25 €/h (sis. alv.). Yksilöharjoitteluun tai kahdenkeskiseen käyttöön hinta on 12,50 €/h. Välineiden ja tarvikkeiden käyttö sisältyy vuokrahintaan.

Palvelut

Yhdessäoloa

Linnunlaulu on täydellinen paikka kokoontua läheistesi kanssa! Voitte rentoutua yhdessä esimerkiksi yhteisen joogatunnin tai sointukylvyn…
Lue lisää

Tyhy-päivät

Kaipaako työyhteisösi virkistävää vaihtelua työhyvinvointi- ja kokouspäiviin tai työnohjaukseen? Linnunlaulussa voit järjestää edullisesti yritysporukallesi mukavia…

Lue lisää

Kokoukset

Tarvitsetko tilan, jossa voitte kokoustaa ja käsitellä asioita rauhassa? Linnunlaulun kodinomaisessa ja hyvin varustellussa tilassa…

Lue lisää

Asiakastapaamiset

Tarvitsetko tilaa valmennukselle, coachingille tai vaikkapa terapialle? Linnunlaulun kauniissa ilmapiirissä on mukava rentoutua ja päästää…

Lue lisää

Tapahtumat

Kurssit, luennot, koulutukset, työpajat, myyjäiset… Näitä ja monia muita tapahtumia voit järjestää Linnunlaulussa! Yleisölle avoimia…

Lue lisää

Ei artikkeleita!

Hyvinvointia yrityksellesi

Kaipaatteko virkistyspäivää tai työnohjausta? Linnunlaulussa voit järjestää edullisesti yritysporukallesi mukavia hetkiä! Voit kokoustaa tai pitää kokonaisen työhyvinvointipäivän oman valintasi mukaan. Tila soveltuu hyvin myös työnohjauksiin. Linnunlaulussa on helppo nauttia työasioiden lomassa vaikkapa aamupalaa ja keittää itse kahvit tai teet. Ruuat voi hyvin tilata tai noutaa itse paikalle myös ravintolasta!

Työasioiden jälkeen voi olla mukava nauttia yhteisestä jooga- tai sointukylpytuokiosta. Kun mieli ja keho pääsevät rentoutumaan, on uusille ideoillekin enemmän tilaa!

Suunnitellaan yhdessä juuri teille mukava tilaisuus!

Scroll to Top