Aurinkotervehdys-joogatunti

Järjestäjä: Shakta Joogakoulu

  • 27.4.2024, 09:30
  • 11.5.2024, 09:30
  • 18.5.2024, 09:30
  • 25.5.2024, 09:30
  • 1.6.2024, 09:30
  • 8.6.2024, 09:30

Aurinkotervehdys on kaikkien joogasarjojemme perusta ja yhteenveto koko joogan tieteestä. Toistuva 12 asanan sarja on helppo hioa upeaksi joogaharjoitteeksi ja soljumisen myötä voi löytää meditaation aktiivisessakin harjoitteessa – nautinnollisuudessaan Aurinkotervehdys onkin monien joogien kestosuosikki.⁣

Joogatunti koostuu kahdesta osiosta:

Ensimmäinen osion muodostaa Surya Namaskara eli aurinkotervehdyksenä tunnettu harjoite, jossa käyt koko systeemisi läpi kahdentoista syklissä samaan tapaan kuin maa kiertää auringon kahdessatoista kuukaudessa. Aurinkotervehdys aktivoi koko kehoa ja opettaa soljumaan dynaamisesti läpi asanasarjan.

Voit halutessasi jäädä suoraan klo 10.30 alkavalle Energisoivalle joogatunnille.

Joogatunneille voit liittyä mukaan helposti milloin vain ja osallistua kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla aina silloin kun haluat.

Ilmoittaudu varauskalenterin kautta: www.varaaheti.fi/shaktaporvoo

Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.

Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.

Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa joogakokemusta, shaktajooga sopii kaikille mutta tarjoaa haastetta edistyneemmällekin joogille. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan suoritusvapaasta shaktajoogasta!

Lisätiedot: www.shakta.fi/porvoo
Tiedustelut: porvoo@shakta.fi

Hinta & maksut:
Voit osallistua kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla. Katso korttivaihtoehdot: https://www.varaaheti.fi/shaktaporvoo/fi/prepaids

Maksuvälineenä käy verkkomaksu, käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi).

Osoite: Hyvinvointitila Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo

PYSÄHDY.
RENTOUDU.
NAUTI.