Aroma Yinjooga

Yinjooga on rauhallista joogaa, joka kohdistuu mm. lihaksia ja lihasryhmiä ympäröiviin lihaskalvoketjuihin eli faskioihin. Pitkäkestoiset asanat, joihin laskeudutaan hitaasti asteittain, edistävät sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Jokaisen asanan tarkoitus on tasapainottaa kehoa ja rauhoittaa hermostoa. Energiatasolla yinjooga poistaa kehon tukoksia ja saa energian virtaamaan vapaammin. Jooga-asanat tehdään pääosin makuulla ja hyvin tuetusti, jotta lihakset pysyvät rentoina. Aroma Yinjoogatunnilla ovat mukana myös luonnonmukaiset ja 100% puhtaat eteeriset öljyt diffuuserissa harjoitusta syventämässä.

Et tarvitse aiempaa joogakokemusta osallistuaksesi tunneille, vaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Vaikka tuntisit itsesi jäykäksi tai et olisi koskaan aiemmin astunut joogamatolle, nyt on hyvä hetki tulla mukaan ja kokemaan harjoituksen jälkeinen olotila! Sunnuntai-illan tunnit ovat upea mahdollisuus jättää taakse menneen viikon asiat ja aloittaa uusi viikko palautuneena ja uusin, keventynein energioin!

Joogamatot ja muut tarvikkeet löytyvät paikan päältä, halutessasi voit ottaa myös oman maton mukaan. Paikka: Linnunlaulu, Asentajantie 8, 06150 Porvoo. Tulethan ajoissa paikalle, ovet sulkeutuvat 5 min ennen harjoituksen alkua.

Varaa oma paikkasi maksamalla maksu suoraan Holvin verkkokauppaan: https://holvi.com/shop/johannalampilaoy/

Voit maksaa myös yleisimmillä liikuntaeduilla Epassi, Edenred ja Smartum. Varaa Holvissa paikkasi koodilla ‘LIIKUNTAETU’, jolloin hinnaksi jää 0 euroa. Suorita maksu heti ilmoittautumisen jälkeen liikuntaedullasi mobiilimaksuna. Etsi palveluntarjoajista: Johanna Lampila Oy / Yinjooga Johanna Lampila.

Ota ihmeessä yhteyttä, mikäli herää kysyttävää: info@johannalampila.com tai p. 040 5674422.

Lämpimästi tervetuloa! t.  Johanna

(Instagram & Facebook: johannalampila)

Scroll to Top