Tasapainottava joogatunti / Shakta joogakoulu

Tunnilla tehdään Tri-dosha -tasapainottava sarja, joka on koko asanaharjoituksemme ydin ja kaikkien joogasarjojemme äiti. Pääroolissa ovat rentoutus ja hengitys, joiden avulla ohjaat elimistösi tasapainoiseen ja harmoniseen tilaan. Joogatunti jättää rentoutuneen ja kirkkaan olon, joka pysyy vielä pitkän aikaa tunnin jälkeenkin.

Tasapainottava sarja sopii jokaiselle ja käy hellästi läpi koko systeemisi palauttaen elimistön ja mielen tasapainon. Sarja tehdään rauhallisesti ja omaa kehoa kunnioittaen. Pikku hiljaa se opettaa vartalollesi erinomaista kehon ergonomiaa, saa rintakehäsi ja koko hengityselimistösi toimimaan saumattomana kokonaisuutena ja häätää stressin systeemistäsi.

Ilmoittaudu tunneille varauskalenterin kautta: www.varaaheti.fi/shakta/fi/porvoo/classes

Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.

Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.

Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa joogakokemusta.
Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan shaktajoogasta!

Katso kaikki tuntikuvaukset: www.shakta.fi/viikkotunnit-porvoossa
Lisätiedot www.shakta.fi/porvoo ja tiedustelut suvi@shakta.fi

Hinta & maksut:
Voit osallistua sarja- tai kuukausikortilla (ks. vaihtoehdot: www.shakta.fi/viikkotunnit-porvoossa) tai kertamaksulla (21 € / 1,5 h). Käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak, Tyky).

Scroll to Top