Tilan vuokraajalle

Tervetuloa vuokraamaan Linnunlaulun tila käyttöösi! 

Linnunlaulu on 170 neliömetrin suuruinen hyvinvointitila keskeisellä paikalla Porvoon Tarmolassa. Tila sopii 1-50 henkilön samanaikaiseen käyttöön.

Tilan viihtyisyys muodostuu miellyttävästä valaistuksesta, sopivasta lämpötilasta, rauhallisesta äänimaailmasta, hyvästä ilmasta ja kotoisasta sisustuksesta. 

Linnunlaulusta löytyy erilaisia tiloja, jotka ovat kaikki aina samanaikaisesti saman vuokraajan käytössä. Tilassa on sadan neliömetrin suuruinen sali, erillinen keittiö- ja olohuonetila ja kaksi pukuhuonetta.

Keittiössä on jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja astioita käyttötarkoituksesta riippuen 10–50 ihmiselle. Olohuoneessa on mukava kulmasohva sekä pitkä ruokapöytä, jonka äärellä voi syödä tai vaikkapa kokoustaa mukavasti.

Tilan varusteisiin kuuluvat joogamatot, -vyöt, bolsterit (jättiputkityynyt), korkkiblokit ja viltit yhteensä 25 henkilölle. Salin katossa on koukut, joita voi käyttää monilla eri tavoilla. Yhdellä seinällä on suuri peili verhoilla. 

Kokous-, koulutus- ja luentokäyttöön tilasta löytyy 40 tukevaa, valkoista luentotuolia, pöytiä, videotykki, suuri valkokangas, fläppitaulu, kaiuttimet ja langaton netti. Lisätuoleja tilaan saa tarvittaessa.

Linnunlaulun sali muokataan omiin tarpeisiin sopivaksi. Jos haluat järjestää vaikkapa yleisöluennon, varaathan pienen tovin aikaa ennen ja jälkeen varauksesi tätä järjestelyä varten! 

Linnunlaulu sijaitsee osana Porvoon Annantaloa, josta löytyy kolme wc-tilaa, yksi suihkutila ja yhteinen keittiötila mikroaaltouunilla, jääkaapilla ja kahvinkeittimellä varustettuna. Myös nämä tilat ovat Linnunlaulun asiakkaiden käytössä.