Vuokraa tila käyttöösi

Tervetuloa viihtymään! 

Linnunlaulu on 170 neliömetrin suuruinen hyvinvointitila keskeisellä paikalla Porvoon Tarmolassa. Tila sopii 1-50 henkilön samanaikaiseen käyttöön.

Tilan viihtyisyys muodostuu miellyttävästä valaistuksesta, sopivasta lämpötilasta, rauhallisesta äänimaailmasta, hyvästä ilmasta ja kotoisasta sisustuksesta. 

Linnunlaulusta löytyy erilaisia tiloja, jotka ovat kaikki aina samanaikaisesti saman vuokraajan käytössä. Tilassa on sadan neliömetrin suuruinen sali, erillinen keittiö- ja olohuonetila ja kaksi pukuhuonetta. WC-tilat ovat yhteiset Annantalon hyvinvointikeskuksen kanssa.

Keittiövarusteisiin kuuluu jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin ja astioita noin 12 henkilölle. Olohuoneessa on mukava kulmasohva sekä pitkä ruokapöytä, jonka äärellä voi syödä tai vaikkapa kokoustaa mukavasti.

Tilan varusteisiin kuuluu joogamatot, -vyöt, bolsterit, korkkiblokit ja viltit yhteensä 25 henkilölle. Salin katossa on 10 koukkua esimerkiksi ilmajoogaa varten ja seinillä yhteensä 10 koukkua. Yhdellä seinällä on suuri peili verhoilla ja toisella noin neljän metrin pituinen tukeva kaide. Tuolijoogaa tai -jumppaa varten tilassa on tukevia tuoleja.

Kokous-, koulutus- ja luentokäyttöön tilasta löytyy 40 tukevaa luentotuolia, pöytiä, videotykki, suuri valkokangas, fläppitaulu, kaiuttimet ja langaton netti. Rottinkisia tuoleja saa käyttöön tarvittaessa 10 kappaletta.

Salitila on arkikäytössä tyhjä. Jos haluat järjestää siellä esimerkiksi luennon jostain mielenkiintoisesta aiheesta, varaathan pienen tovin aikaa ennen ja jälkeen varauksesi järjestelyitä varten! 

Linnunlaulu sijaitsee osana Porvoon Annantaloa.