Energisoiva joogatunti / Shakta joogakoulu

Energisoivalla joogatunnilla tehdään aamupäivään sopiva harjoitus, jonka osana voi Tri dosha -tasapainottavan sarjan lisäksi olla esimerkiksi pranayama- tai bandha-harjoitteet tai aurinkotervehdys.

Pranayamaharjoitukset opettavat kehoasi ratkaisemaan epätasapainon tiloja hengityksen avulla; bandha-harjoitteilla puolestaan lisätään palleasysteemin dynaamisuuutta, minkä avulla viet joogaharjoitustasi harppauksin eteenpäin. Aurinkotervehdys aktivoi koko kehoa ja tarjoaa myös fyysistä haastetta.

Ilmoittaudu tunneille varauskalenterin kautta: www.varaaheti.fi/shakta/fi/porvoo/classes

Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.

Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.
Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa joogakokemusta. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan shaktajoogasta!

Katso kaikki tuntikuvaukset: www.shakta.fi/viikkotunnit-porvoossa
Lue lisää: www.shakta.fi/porvoo ja ole yhteydessä suvi@shakta.fi.

Hinta & maksut:
Voit osallistua sarja- tai kuukausikortilla (ks. vaihtoehdot: https://shakta.fi/viikkotunnit-porvoossa/) tai kertamaksulla (21 € / 1,5 h). Käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak, Tyky).

Scroll to Top