Työporukat

25 €/h

Työporukalla Linnunlauluun? Täällä voit pitää kodinomaisessa ja lempeässä ympäristössä työporukalla kokouksia, koulutuksia tai vaikkapa työhyvinvointipäivän! Linnunlaulu suunnittelee mieluusti yhdessä kanssanne juuri Teille parhaiten sopivan kokonaisuuden, jos kaipaatte ideointiapua. 

Linnunlaulun olohuonetilassa olevan pitkän ruokapöydän äärelle kokoontuu noin 10 henkilöä ja sen yhteyteen saa valkokankaan ja videotykin. Sohvalla voi ottaa rennosti samalla, kun teevesi porisee keittimessä tilan keittiössä. Tässä ympäristössä on varmasti turvallinen tunnelma haastavampienkin asioiden käsittelylle. 

Jos teillä on isompi porukka, Linnunlaulun sali muuntautuu helposti kokous-, koulutus- tai luentotilaksi! Porukan koko voi olla tällöin asetelmasta riippuen esimerkiksi 20–50 henkeä. Pöydät ja tuolit asetellaan toivottuun järjestykseen ja muotoon saliin lähtökohtaisesti omasta toimesta salin perällä olevasta varastotilasta käsin. Tilaan saa esimerkiksi yhden yhtenäisen pitkän pöydän, U-mallisen pöytäasetelman tai erilliset paikat työpisteet yksittäisille ihmisille. Olethan yhteydessä suunnittelua varten!  

Työasioiden yhteydessä tilassa voi syödä mukavasti joko ulkopuolisen cateringin toimittamana tai vaikkapa tilaamalla paikalle ruuankuljetussovelluksella herkut. Omat purtavat voi myös ottaa mukaan tai hakea kahvileivät naapurissa olevasta Lidlistä. Tilan keittiöstä löydät käyttöönne jääkaapin, mikroaaltouunin, teen- ja kahvinkeittimen sekä astioita ruokailukäyttöön noin 10–15 hengelle. Juomalaseja ja kahvikuppeja on noin 50 henkilölle. Suuremman porukan ateriointi vaatii siten catering yrityksen laina-astioita tai esimerkiksi kertakäyttöastioita. 

Työporukkasi käytössä on aina seuraavat varusteet:

…ja mikä olisi mukavampaa, kuin järjestää samalla työporukalle vaikkapa rentouttava jooga tai menevämpi tanssi? Ehdotukset mukavasta ohjelmasta saat Linnunlaulun henkilökunnalta mielellään!

Huomioitavaa varausta tehdessä: 

Tilan varaus tulee tehdä koko käyttämällesi ajalle. Linnunlaulu tarjoaa maksutta 15 minuutin ajan ennen ja jälkeen varauksen yhteiseen käyttöön edeltävän ja seuraavan tilan varaajan kanssa. Jos tarvitset tätä pidemmän ajan valmistautua, huomioithan sen varauksessasi. 

Kun olet tehnyt varauksen varauskalenterista ja saanut varauksesta vahvistuksen, Sinuun otetaan yhteyttä Linnunlaulusta ja saat pienimuotoiset ohjeet tilan käyttöä varten. 

Seuraavat tehtävät kuuluvat tilan vuokraajan vastuulle oman varauksen päätteeksi: 

1. Jos salin puolella on ollut käytössä pöytiä ja tuoleja, pyyhitään ne puhtaiksi ja laitetaan paikoilleen takaisin salin perällä olevaan varastotilaan. 

2. Käytössä olleet astiat tiskataan käsin ja laitetaan paikoilleen.

3. Jos tilassa on ruokailtu, viedään omat roskat pois ulkona olevaan roska-astiaan, joka sijaitsee kiinteistön parkkipaikan reunalla talon päädyssä.

4. Mahdolliset irtoroskat lakaistaan lattioilta harjalla tai imuroidaan talon imurilla. Normaalikäytössä tilan lattioita ei tarvitse siistiä.