Get Together

Linnunlaulu on täydellinen paikka kokoontua läheistesi kanssa.

Voitte rentoutua yhdessä esimerkiksi yhteisen joogatunnin tai sointukylvyn merkeissä ja sen lisäksi nauttia hyvästä ruuasta ja juomasta Linnunlaulun viihtyisässä tilassa.

Tilan vuokrahinta on 25 euroa per tunti. Varaathan riittävästi aikaa valmisteluille sekä tavaroiden paikoilleen laittamiseen.

Huom. Jos teitä on enemmän, kuin 12 henkilöä, Linnunlaulun sali toimii parhaiten ruokailutilana. Enintään 12 henkilölle Linnunlaulun keittiö- ja olohuonetila sopii hyvin ruokailuun ja illanviettoon. Salissa ruokailua varten Linnunlaulusta löytyy pöytiä ja tuoleja, jotka voi laittaa tilaan mieluisallaan tavalla joko esimerkiksi yhdeksi pitkäksi pöydäksi tai vaikkapa u-malliin.

Tunnelmaa voi luoda käyttämällä Linnunlaulusta löytyviä led-kynttilöitä ja kattokoukkuihin ripustettavia valopallonauhoja. Musiikkia voi kuunnella seinässä olevista wifi-kaiuttimista tai bluetoothin avulla kannettavasta kaiuttimesta.

Kuvia ja videoita voi heijastaa videotykillä suurelle valkokankaalle tai suoraan seinälle.

Herkut saa paikalle monella eri tavalla oli kyse sitten illanistujaisista joogalla tai päivätreffeistä kaveriporukalla. Linnunlauluun voi tuoda mukanaan omat ruuat tai leipomukset tai ne myös tilata sinne joko esimerkiksi lempikahvilastaan tai ruokakuljetussovelluksella paikan päälle toimitettuna. Omat juomat voi ottaa mukaan. Kahvit ja teet voi keittää itse. Ruokailuastioita löytyy noin 12 henkilölle; laseja ja mukeja noin 30 henkilölle. Myös tarjoiluastioita löytyy jonkin verran. Huomioithan, että käytetyt astiat tiskataan itse käsin. 

Linnunlaulun keittiön varusteisiin kuuluvat jääkaappi, mikroaaltouuni ja sekä teen-, että kahvinkeitin termoskannuineen.

Voit olla mielellään yhteydessä Linnunlaulun Annaan kaikissa lisäkysymyksissä ja suunnittelussa. <3