Hyvän mielen juhlat

Etsitkö paikkaa, missä järjestää juhlat? Linnunlaulun tila sopii erinomaisesti juuri tähän käyttöön! Täällä voit pitää hauskaa rauhassa ja suunnitella juuri oman näköisesi juhlat! Musiikkia saa soittaa ja ”pilkku” ei tule ennen kuin itse niin päätätte! 

Tilan vuokra on 25 euroa per tunti.

Linnunlaulun olohuoneen ruokapöydän äärelle sopii mukavasti noin 10 henkilöä. Sitä suuremmat porukat juhlivat tilavammin salin puolella, jonne mahtuu noin 40–50 henkilöä samanaikaisesti.

Huom. Salin juhlakäyttö edellyttää omatoimisuutta tilan vuokraajalta siten, että pöydät ja tuolit nostetaan itse paikoilleen salin perällä olevasta varastosta, ellei toisin erikseen sovita. Varaathan tähän riittävästi aikaa ennen ja jälkeen juhliesi.

Pöydät voidaan asetella saliin valitsemallasi tavalla esimerkiksi U-mallisesti tai vaikkapa yhdeksi pitkäksi pöydäksi. Kattoon saa roikkuvat valopallonauhat lisätunnelmaa luomaan. Musiikkia varten Linnunlaulusta löytyy erilaisia kaiuttimia. Kuvia ja videoita voi heijastaa suurelle valkokankaalla videotykillä juhlatunnelmaa nostattamaan.

Juhlaherkut voi järjestää parhaaksi katsomallaan tavalla – joko itse tehden tai tilaamalla valmiit ruuat ravintolasta, pizzeriasta tai esimerkiksi ruokakuljetussovelluksella paikan päälle toimitettuna. Omat juomat voi ottaa mukaan. Astioita on noin kymmenelle henkilölle laseja ja mukeja lukuunottamatta, joita löytyy useampi kymmen, eli isompi juhlaporukka tarvitsee ruokailua varten astiat esimerkiksi cateringistä. Kertakäyttöastiatkin voivat joskus olla toimivin ratkaisu! Tarjoiluastioita löytyy jonkin verran. Huomioithan, että käytössä olleet Linnunlaulun astiat on tiskattava käsin. 

Linnunlaulun keittiön varusteisiin kuuluvat jääkaappi, mikroaaltouuni ja sekä teen-, että kahvinkeitin termoskannuineen. Tilassa on jonkin verran kynttilöitä, joita saa käyttää ja ulkolyhty, joka sijaitsee Annantalon aulassa. Ulkolyhty sijoitetaan käytössä riittävälle etäisyydelle seinästä. Avoulkotulia käytettäessä tulee olla erityisen tarkka paloturvallisuudesta sekä siitä, että ne sammutetaan pois lähtiessä, kuten kaikki muutkin kynttilät.

Voit tuoda itse mukanasi juhlatunnelmaa korostamaan kukkia, lisäkynttilöitä, servettejä ja pöytäliinoja. 

…ja mikä olisi mukavampaa, kuin järjestää osana juhlia vaikkapa rentouttava jooga tai menevämpi tanssi?

Olethan yhteydessä, jos haluat ideointiapua juhlien suunnitteluun tässä tunnelmallisessa tilassa!

Huomioitavaa varausta tehdessä: 

Varaathan tilan koko ajalle, jona sitä tarvitset. Linnunlaulu tarjoaa maksutta 15 minuutin “vaihtoajan” ennen ja jälkeen varauksesi, jolloin tila on yhteisessä käytössä edeltävän ja seuraavan vuokraajan kanssa.

Kun olet tehnyt varauksen varauskalenterista ja saanut varauksesta vahvistuksen, Sinuun otetaan yhteyttä Linnunlaulusta ja saat pienimuotoiset ohjeet tilan käyttöä varten.

Juhlaetiketti tilan vuokraajille:

Seuraavat tehtävät kuuluvat juhlien järjestäjän vastuulle juhlien päättyessä. Jos juhlat jatkuvat pikkutunneille ja loppusiivous ei juuri sillä hetkellä maistu, voi seuraavat askareet käydä hoitamassa esimerkiksi seuraavana aamupäivänä sikäli, kun Linnunlaulun tila on silloin vapaana. Askareet hoituvat myös lisämaksusta Linnunlaulun puolesta erikseen niin sovittaessa. 

  1. Käytössä olleet pöydät ja valkoiset muovituolit pyyhitään puhtaiksi ja laitetaan takaisin paikoilleen salin perällä olevaan varastotilaan. 
  2. Käytössä olleet astiat tiskataan käsin ja laitetaan paikoilleen.
  3. Jos tilassa on ruokailtu, omat roskat viedään pois ulkona olevaan roska-astiaan, joka sijaitsee kiinteistön parkkipaikan reunalla talon päädyssä.
  4. Mahdolliset irtoroskat lakaistaan lattioilta harjalla tai imuroidaan talon imurilla. Jos lattia ei ole roskainen, sitä ei tarvitse siivota. 

Jos tila ei ole asianmukaisesti siistitty ja järjestetty juhlien jäljiltä, laskutetaan siivouskulut vuokraajalta jälkikäteen täysimääräisinä.

Mahdolliset rikkoontumiset ja vaurioitumiset tulee ilmoittaa vuokranantajalle mahdollisimman pian ja ne laskutetaan vuokraajalta jälkikäteen kohtuullisella periaatteella.

HUOM.! Tilassa ei polteta kynttilöitä. Linnunalaulun led-kynttilöitä voi sen sijaan käyttää.