Yinjooga

Haluatko pysähtyä itsesi äärelle, antaa kehon pehmentyä ja kireyksien sulaa pitkiin yin-asanoihin rauhallisen hengityksen siivittämänä?

Yinjooga on rauhallista joogaa, joka kohdistuu mm. lihaksia ja lihasryhmiä ympäröiviin lihaskalvoketjuihin eli faskioihin. Pitkäkestoiset asanat, joihin laskeudutaan hitaasti asteittain, edistävät sidekudosalueiden aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Jokaisen asanan tarkoitus on tasapainottaa kehoa ja rauhoittaa hermostoa. Jooga-asanat tehdään pääosin makuulla ja hyvin tuetusti, jotta lihakset pysyvät rentoina.

Tunnilla mukana myös luonnonmukaiset Young Livingin eteeriset öljyt diffuuserissa syventämässä harjoituksen vaikutuksia. 💛

Et tarvitse aiempaa joogakokemusta osallistuaksesi tunneille, vaan olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Joogamatot ja muut tarvikkeet löytyvät paikan päältä.

Hinta: 23€ / 90 min. Varaa oma paikkasi maksamalla maksu suoraan Holvin verkkokauppaan: https://holvi.com/shop/johannalampilaoy/ HUOM! Ilmoittautumiset viimeistään la 21.5.2022 klo 18. Huomioithan, että maksua ei palauteta, mutta esteen sattuessa voit siirtää paikan esim. ystävällesi. Tunti toteutuu, mikäli osallistujia on riittävästi.

Lisätiedot: info@johannalampila.com tai p. 040 5674422.

Tervetuloa mukaan! 💛 t. Johanna

Scroll to Top