YIN MAGIC & sointukylpy

Yinjooga on erittäin lempeä joogamuoto, jossa jokainen asento on täydellinen tekijänsä näköisenä. Kutsun sinut mukaan syventymään tähän stressiä kehosta ja mielestä vapauttavaan harjoitukseen, tutkimaan millaisia vaikutuksia harjoituksella on matkalla kohti oman kehon kunnioitusta, mielen avautumista sekä energian vapaampaa virtausta. YIN MAGIC -harjoitus on sinulle, kun kaipaat täydellistä irtipäästämistä suorittamisesta.

Tähän harjoitukseen et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta, hengitysharjoituksista, meditaatiosta tai sointukylvystä. Saatat tosin harjoituksen myötä huomata, että yinjooga on se elementti, jonka äärelle keho-mieli-sielusi haluaa palata yhä uudelleen. Pitkän YIN MAGIC -harjoituksen sinetöi euforinen syvärentoutus hoitavien äänten avulla. Sointumatka, jossa terapeuttisten soitinten äänet resonoivat kehosi kymmenissä biljoonissa soluissa. Hermosto rauhoittuu ja koko keho saatellaan lempeästi tilaan, jossa kehon luontaiset paranemisprosessit voivat alkaa. Rentoutuksessa hoitajina toimivat tiibetiläiset äänimaljat, kristallimalja, kongi, koshi, merirumpu sekä toisinaan myös lapinrumpu sekä laulu.

TO 9.5. klo 17:30-19:30

HINTA: 30 € (sis.alv) maksu ilmoittautumisen yhteydessä
ILMOITTAUTUMINEN: www.varaaheti.fi/yinmagic/fi

HUOMIO: ilmoittauduthan harjoitukseen viim. KE 8.5. Harjoitus toteutuu kahdeksalla osallistujalla.

Olen Tintti Andersson, Yinjoogaopettaja, FeminYin Magic Flow®’n luoja, ääni ja eteenpäinvievä voima, energiatyöntekijä, puhuja, kouluttaja ja artisti. Tänä päivänä oma yin -ohjaukseni pohjaa vahvasti tutkimukseen sekä havaintoihini energiatyöhön, taolaiseen filosofiaan sekä eräänlaiseen sisäiseen alkemiaan nojaten. Kehon sekä mielen liikettä olen tarkkaillut myös tanssin sekä taistelulajien maailmassa. Tällä hetkellä toimin itsenäisenä opettajana Suomessa ja Espanjassa ohjaten Yinjoogaan- sekä henkiseen elämänkatsomukseen liittyen. And I let my FeminYin Magic Flow 😉
Sydämellisesti tervetuloa!

Scroll to Top