YIN MAGIC ja Sointukylpy

Pitkä Yinjooga -harjoitus, joka sinetöidään syvästi rentouttavalla, hoitavalla 40 min sointukylvyllä

Yinjooga on erittäin lempeä joogamuoto, jossa jokainen asento on täydellinen tekijänsä näköisenä. Kutsun sinut mukaan syventymään tähän stressiä kehosta ja mielestä vapauttavaan harjoitukseen, tutkimaan millaisia vaikutuksia harjoituksella on matkalla kohti oman kehon kunnioitusta, mielen avautumista sekä energian vapaampaa virtausta.

YIN MAGIC -harjoitus on sinulle, kun kaipaat täydellistä irtipäästämistä suorittamisesta. Tähän harjoitukseen et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta, hengitysharjoituksista, meditaatiosta tai sointukylvystä. Saatat tosin harjoituksen myötä huomata, että yinjooga on se elementti, jonka äärelle keho-mieli-sielusi haluaa palata yhä uudelleen. Pitkän YIN MAGIC -harjoituksen sinetöi euforinen syvärentoutus hoitavien äänten avulla. Sointumatka, jossa terapeuttisten soitinten äänet resonoivat kehosi kymmenissä biljoonissa soluissa. Hermosto rauhoittuu ja koko keho saatellaan lempeästi tilaan, jossa kehon luontaiset paranemisprosessit voivat alkaa. Rentoutuksessa hoitajina toimivat tiibetiläiset äänimaljat, kristallimalja, kongi, koshi, merirumpu sekä toisinaan myös lapinrumpu sekä laulu.

Ilmoittaudu: www.varaaheti.fi/yinmagic

Hinta: 35 € (sis. alv., saat maksulinkin ilmoittautumisen jälkeen) Harjoitus toteutuu kahdeksalla osallistujalla.

Olet sydämellisesti tervetullut hellittelemään itseäsi mitä parhaimmalla tavalla. Ensikertalaiset voivat hyvillä mielin osallistua myös harjoitukseen.

Scroll to Top