Villin Pohjolan tanssi

  Teeme: Luovuus ja aistit

  Anu Agafia: Villin pohjolan tanssi
  Työpaja avaa sinut kokemaan itsesi enemmän elossa villisti ja yhteydessä pohjolan omaan luomisvoimaan. Huomaat, että itsesi ilmaisu ja yhteyden avaaminen on huomattavasti laajempaa ja helpompaa, kun koko kehosi saa olla siinä mukana.
  Työpajassa koet avaavia ja virtaavia liikkeitä, hengitystä, ääntä, vapautumiseen ja uudistumiseen kutsuvaa tanssia, pohjolan omaa ja uniikkia värettä, energiaa, herkkyyttä, rentoutumista sekä hiljentymistä. Tämä on matka, jossa kykenet kytkeytymään alkukantaiseen juurivoimaasi unohtamatta hienovaisempia tasojasi. Tanssi kutsuu sinua palaamaan juurillesi pohjolan viisauteen, luontoyhteyteen ja villimpään luontoosi. Musiikkina on pääosin kotimaista tuotantoa.

  Anu Agafia on monitasoinen mentori ja fasilitaattori, henkisen kasvun opas, villin luonnon parissa elävä ja monenlaisten polkujen ja oppien läpi kulkenut nainen, muusikko, tilojen luoja ja tanssija. Rakastan todistaa, kun ihmiset syttyvät itsessään eloon ja uskaltavat elää elämäänsä olemalla enemmän totta ja yhteydessä. Villin pohjolan tanssi on siihen hyvä väylä, sillä se palauttaa matkalaisen kehoon ja avaa luovuuden virtaa.

  Villin pohjolan tanssi on Anu Agafian luomus ja se syntyi kutsusta kasvattaa pohjolan omaa viisautta ja voimaa. Tanssiin on vaikuttanut eri tanssityylit, tietoisen tanssin matkat ja rakenteeseen shaktitanssi.
  Facebook: Anu Agafia Rewild Your Magic
  Instagram: @anuagafia
  Ohjeita osallistujille: Työpaja sopii perusterveille ja jo tunnetyöskentelyä kokeneille. Muistathan huolehtia itsestäsi myös ennen ja jälkeen työpajan.