Vaihteleva kesäjoogatunti

Kesän joogatunneilla tehdään harjoituksia vaihtelevasti tuntivalikoimastamme.

VAIHTELEVAT JOOGAHARJOITUKSET:
VIYAYAMA on seisten tehtävä sarja, joka linjaa luuston asentoa, avaa kehon solmukohtia ja tekee ihmeitä ryhdille ja kehon ergonomialle.
DANDA FLOW on kokonaisvaltainen lihas- ja runkoharjoitus, joka on rakennettu intialaisen lääketieteen periaatteiden mukaan vieden samalla elimistöäsi hyvään, tasapainoiseen tilaan.
Nämä harjoitteet myös parantavat tehokkaasti tasapainoa, koordinaatiota ja lihasvoimaa.
AURINKOTERVEHDYS aktivoi koko kehoa ja opettaa soljumaan dynaamisesti asanasarjan läpi. Toistuva 12 asanan sykli on helppo hioa upeaksi joogaharjoitteeksi ja nautinnollisuudessaan se onkin monien joogien ehdoton suosikki.
TRIDOSHA-TASAPAINOTTAVA sarja tehdään jokaisella tunnilla: se purkaa jännitteet, käy hellästi läpi koko systeemisi palauttaen elimistön ja mielen tasapainon. Keskiössä on rentoutus ja hengitys. Sarja tehdään rauhallisesti ja omaa kehoa kunnioittaen. Pikku hiljaa se opettaa vartalollesi erinomaista kehon ergonomiaa, saa rintakehäsi ja koko hengityselimistösi toimimaan saumattomana kokonaisuutena ja häätää stressin systeemistäsi. Tällä harjoituksella saatat elimistösi tasapainoiseen virkistyneeseen tilaan ja vapautat niin kehosi kun mielesi lukoista ja jänniteistä.

OTA MUKAAN rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta. Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.
TERVETULOA rentoutumaan ja nauttimaan shaktajoogasta! Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa joogakokemusta.

HINTA & MAKSUT:
Kertamaksu 18 €
5 kerran sarjakortti 79 €
10 kerran sarjakortti 149 €
20 kerran sarjakortti 239 €
Rajaton-kuukausikortti alk. 109 €
Käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak, Tyky) sekä Shakta-äppi.
LISÄTIEDOT:
www.shakta.fi/porvoo
suvi@shakta.fi, 040 152 7531

Scroll to Top