Transformational Breath® Breathwork hengitystyöpaja

  Tervetuloa kohtaamaan itsesi ja vapautumaan hengityksen kautta. Transformational Breath® hengitysmenetelmä vie hengityksen aivan uudelle tasolle ja on nyt ensimmäistä kertaa Porvoossa.

  Lempeä, voimaannuttava ja edistynyt turvallinen hengitysmuoto, joka tukee henkilökohtaista kasvua, tunnetyöskentelyä, tietoisuuden lisäämistä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä luo ihanaa oloa. Edistyneempi versio Rebirthing menetelmästä, jos se on sinulle tuttu.
  Ei vaadi aikaisempaa kokemusta, avoin mieli riittää.

  Luon sinulle turvallisen ja lempeän tilan ja hengityksen aikana sinulla on vapaus ilmaista kaikkia tuntemuksiasi. Ohjaan sinua kääntymään kohti sisäistä maailmaasi ja antautumaan upealle matkalle affirmaatioiden ja kevyen hengitystä vapauttavan ohjastuksen sekä sitä tukevan musiikin avulla.

  Aikataulu:

  1730 - Esittely /Tervetuloa

  1750 - Lämmittely/hengityksen aktivointi

  1800 - Hengityssessio: Transformational Breath® hengitysmenetelmä

  1900 - Vapaa jakaminen/ lopetus

  19.30 - Työpaja päättyy


  Työpajan ohjaajasta:

  Olen Tuomas Tikka, breathwork hengitysmenetelmiin erikoistunut hengitysvalmentaja ja sertifioitu meditointi -ja joogaohjaaja Helsingistä. Suomen ainoa Transformational Breath® hengitysmenetelmän sertifioitu ohjaaja.

  Lisätiedot: www.tuomastikka.com
  Tiedustelut: info@tuomastikka.com / 04055 69614 (Whatsapp teksti/ääniviesti)

  Tämä hengityssessio soveltuu lähtökohtaisesti kaikille. Jos sinulla on terveydentilaasi heikentävä sairaus/ vamma tai et ole varma, laitathan minulle viestiä.

  Hinta & maksutavat:

  - Kertamaksu: 49,00€ (sis.alv 24%)

  - Maksutavat: Käteinen, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak — löydät minut toiminimellä Tuomas Tikka Breathwork)
  - Luotto -ja pankkikortilla verkkokaupassani (tapahtuma aktivoituu lähipäivinä): www.tuomastikka.com/shop

  Ilmoitathan minulle tulostasi, jos maksat paikan päällä, jotta tila ei yli bookkaannu. Tulethan paikalle vain terveenä.


  Ihanan lämpimästi tervetuloa!

  Tuomas / Breathwork

  < 3