Toukokuun syvärentouttava sointukylpy

Järjestäjä: Kaismanteri

  • 5.5.2024, 14:00

Tervetuloa toukokuun hoitavaan ja syvärentouttavaan sointukylpyyn! Laskeudu lepoon antautumalla matkalle harmonisten äänien hellittäväksi.
Tiibetiläisten äänimaljojen taajuudet ja värähtely ovat parantavia ja palauttavia, ja niiden synnyttämä ääniavaruus voimaannuttava. Maljojen sointi tukee hyvää unta, purkaa jännityksiä kehossa ja mielessä, tasapainottaa energian virtausta ja vaikuttaa solutasolla asti lisäten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.
Syvärentoutus rauhoittaa hermostoa ja saattelee suloisen pumpuliseen lepotilaan, jopa unen rajamaille. Anna siis itsellesi aikaa hoitavaan hemmotteluun.
Sointukylvyssä käytettäviä soittimia ovat tiibetiläisten äänimaljojen lisäksi mm. gongi, kalimba, sadekeppi sekä koshi- ja tingshakellot. Rentoutus tehdään alustan päällä makuu- tai istuma-asennossa leväten. Tule itseksesi tai ota ystäväsi mukaan matkalle eheyttävien äänien maailmaan!
Aika: sunnuntai 5.5.2024 klo 14, kesto 60 min., sis. johdanto, rentoutus ja lopetus. Huom. saavuthan ajoissa, jotta pääsemme aloittamaan tasan klo 14. Ovet menevät silloin lukkoon.
Paikka: Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo (Tarmola, Tokmannia vastapäätä)
Hinta: 20 €/hlö (sis. alv 24%), maksu paikan päällä käteisellä (tasaraha), MobilePaylla tai kortilla
Ilmoittautuminen: Ryhmään mahtuu 14 ensimmäistä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset puh. 040 721 6633 tai kaismanteri@gmail.com
Varusteet: Tilassa on valmiina alustat ja viltit. Tule mukavissa, rennoissa vaatteissa ja ota halutessasi mukaan villasukat ja oma tyyny. Aiempaa kokemusta et tarvitse, tule sellaisena kuin olet.
- Kaisa