Tasapainottava joogatunti

  Tunnilla tehdään Tridosha-tasapainottava joogasarja, joka sopii jokaiselle ja käy hellästi läpi koko elimistösi palauttaen kehon ja mielen tasapainoiseen tilaan.

  Sarja tehdään rauhallisesti ja omaa kehoa kunnioittaen. Pikkuhiljaa se opettaa vartalollesi erinomaista kehon ergonomiaa, saa rintakehäsi ja koko hengityselimistösi toimimaan saumattomana kokonaisuutena ja häätää stressin systeemistäsi. Tarkoituksena on, että joogatunnin jälkeen nouset joogamatolta elinvoimaisena tuntien itsesi terveeksi.

  Joogatunneille voit liittyä mukaan helposti milloin vain ja osallistua kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla aina silloin kun haluat.
  Ilmoittaudu varauskalenterin kautta: www.varaaheti.fi/shaktaporvoo

  Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.

  Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.

  Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa joogakokemusta, shaktajooga sopii kaikille mutta tarjoaa haastetta edistyneemmällekin joogille. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan shaktajoogasta!
  Lisätiedot: www.shakta.fi/porvoo
  Tiedustelut: porvoo@shakta.fi
  Hinta & maksut:
  Voit osallistua kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla. Katso korttivaihtoehdot: https://www.varaaheti.fi/shaktaporvoo/fi/prepaids
  Maksuvälineenä käy myös käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak).
  Osoite: Hyvinvointitila Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo