Sydänchakran Yin – jooga

Tällä tunnilla avaamme myötätunnon keskustamme, sydänchakraamme. Teemme harjoituksen alkuun Metta – meditaation, joka on buddhalainen perinnemeditaatio ja yksiä sekä vanhimpia että voimakkaimpia meditaatiomuotoja. Harjoitus vahvistaa myötätunnon kokemuksia niin itseämme kuin toisiamme kohtaan, ja sen säännöllisellä harjoittamisella on allekirjoittaneella ollut erittäin suuri merkitys meditaatioharjoitukseeni.

Asana-puolella teemme tässä harjoituksessa rintakehää, hartioita ja sydänchakran aluetta avaavia liikesarjoja apuvälineitä käyttäen. Tuntiin kuuluu jonkin verran lieviä taaksetaivutuksia. Sinun ei tarvitse tietää etukäteen chakroista osallistuaksesi tunnille. Käytän tunnin aikana suitsukkeita, joten ilmoita etukäteen mikäli olet hajuherkkä.

Huom: Maksu kortilla/verkkopankilla etukäteen Holvin kautta: https://holvi.com/shop/yogabynina/product/92a8d73c1c35a983b010a56efb88fcb9/

Samalla varmistat myös paikkasi tunnille.

Mikäli haluat maksaa paikan päällä liikuntaedulla (Smartum tai Epassi) voit ilmoittautua tunnille myös s-postilla sjostrom.nina@gmail.com.

Scroll to Top