Shakta Fuusio -joogatunti

Tunnilla tehdään harjoitus, joka korjaa ryhtisi ja häätää stressin elimistöstäsi. Tälle tunnille olemme rakentaneet harjoituksen, joka yhdistelee parhaita paloja pidetyimmistä joogasarjoistamme. Tunnin mittainen harjoitus pitää sisällään pienen avaavan ja ryhtiä parantavan alkuosion, jonka jälkeen tehdään lyhyt tasapainottava Tridosha-sarja.

Tasapainottava sarja sopii jokaiselle ja käy hellästi läpi koko systeemisi palauttaen elimistön ja mielen tasapainon. Sarja tehdään rauhallisesti ja omaa kehoa kunnioittaen. Joogaharjoituksesta seuraa reuntoutunut, kirkas ja virkeä olo, joka pysyy.

ILMOITTAUDU varauskalenterin kautta: www.shakta.fi/aikataulut

TUO MUKANASI rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.

Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun.
Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan suoritusvapaasta shaktajoogasta!

LUE LISÄÄ: www.shakta.fi/porvoo
Tiedustelut: suvi@shakta.fi

HINTA & MAKSUT:
Voit osallistua kertamaksulla (18 €) tai edullisella sarja- tai kuukausikortilla (ks. vaihtoehdot: https://shakta.fi/porvoo). Käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak, Tyky).

OSOITE: Hyvinvointitila Linnunlaulu, Asentajantie 8, 06150 PORVOO

Scroll to Top