Shakta Flow -joogatunti 75 min

  Joogatunnilla tehdään rauhallinen ja tasapainottava Tridosha-sarja, jonka keskiössä on rentoutus ja hengitys. Tasapainottava sarja sopii jokaiselle ja käy hellästi läpi koko systeemisi palauttaen elimistön ja mielen tasapainon. Sarja tehdään rauhallisesti ja omaa kehoa kunnioittaen. Pikku hiljaa se opettaa vartalollesi erinomaista kehon ergonomiaa, saa rintakehäsi ja koko hengityselimistösi toimimaan saumattomana kokonaisuutena ja häätää stressin systeemistäsi.

  Ilmoittaudu tunnille varauskalenterin kautta https://shakta.fi/aikataulut/ tai Shakta-äpissä.

  Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta. Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen. Huomioithan allergiat ja yliherkkyydet: jätä tuoksut pois joogatunnilta.

  Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa joogakokemusta. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan shaktajoogasta!

  Lisätiedot: www.shakta.fi/porvoo, suvi@shakta.fi
  Hinta & maksut:
  Voit osallistua sarja- tai kuukausikortilla tai kertamaksulla (esim. 10 kerran kortti 149 €, drop-in kertamaksu 18 €), katso muut vaihtoehdot: https://shakta.fi/hinnasto/
  Maksuvälineinä käy myös käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak, Tyky), verkkokauppa tai Shakta-äppi.