Ryhti kuntoon -workshop / Shakta joogakoulu

Miksi luuston asento on joogille niin tärkeä? Mitä hyvä ryhti tarkoittaa joogan näkökulmasta? Miten luusto ja pehmytkudokset toimivat eheänä, dynaamisena kokonaisuutena?
Kurssin aiheena on Viyayama-sarja, joka on shaktajoogan tärkein tukisarja: Aktiivinen, seisten tehtävä sarja parantaa tehokkaasti ryhtiä, avaa kehon solmukohtia ja korjaa hiljalleen asentoasi. Viyayama on erinomainen lämmittelymuoto, joka parantaa myös tasapainoa ja lihasvoimaa sekä lisää liikkuvuutta. Kurssilla käydään läpi harjoituksen perusasiat ja esimerkiksi sitä, mihin harjoituksen vaikutukset perustuvat.
Kurssi on erinomainen tapa saada laajempaa ymmärrystä joogaharjoitteiden taustalla vaikuttavista seikoista sekä välineitä oman harjoituksen eteenpäin viemiseen.
Kolmen tunnin mittainen workshop pitää sisällään syventävän alustuksen käsiteltävästä aiheesta ja opit viedään myös käytäntöön, eli pääset tekemään Viyayama-harjoituksen perusteellisessa muodossa. Kurssille ei vaadita minkäänlaista aiempaa kokemusta, mutta se sopii joogamestarillekin.
AIKA: Lauantaina 15.1.2022 klo 12–15
PAIKKA: Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo
HINTA: 39 €
ILMOITTAUDU JA VARAA PAIKKASI Shakta Shopissa: www.shaktashop.fi/p/ryhti-kuntoon-workshop-porvoossa/
Kurssin voi maksaa myös liikuntaseteleillä, ePassilla, Smartumilla, Edenredillä tai Eazybreakilla.
Mukaan voit ottaa muistiinpanovälineet ja normaalit joogavarusteet, eli rennot vaatteet ja joogamaton, tai halutessasi voit myös lainata joogamaton meiltä.
Ovet aukeavat 30 min ennen kurssin alkua.
Katso lisätietoja kursseista: https://shakta.fi/kurssit-porvoossa/

 

Scroll to Top