Ryhdikäs joogatunti

Ryhdikkäällä joogatunnilla tehdään luuston asentoa linjaava, aktiivinen Viyayama-sarja sekä lopuksi Tridosha-tasapainottava asanasarja.
Viyayama on seisten tehtävä sarja, tekee ihmeitä ryhdille ja kehon ergonomialle. Se availee kehon solmukohdat ja lisää liikkuvuutta, sekä parantaa myös tasapainoa ja lihasvoimaa.
Joogatunneille voit liittyä mukaan helposti milloin vain ja osallistua kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla aina silloin kun haluat.
Ilmoittaudu varauskalenterin kautta: www.varaaheti.fi/shaktaporvoo
Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.
Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.
Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa joogakokemusta, shaktajooga sopii kaikille mutta tarjoaa haastetta edistyneemmällekin joogille. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan shaktajoogasta!
Lisätiedot: www.shakta.fi/porvoo
Tiedustelut: porvoo@shakta.fi
Hinta & maksut:
Voit osallistua kertamaksulla 18 € tai edullisemmin sarja- tai kuukausikortilla.
Katso korttivaihtoehdot: https://www.varaaheti.fi/shaktaporvoo/fi/prepaids
Maksuvälineenä käy myös käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi).
Osoite: Hyvinvointitila Linnunlaulu – Annantalo, Asentajantie 8, Porvoo

Scroll to Top