Rentouttava korva-akupunktiohetki

Tervetuloa su 5.11. klo 14.00-15.00 hellimään itseäsi. Pysähtymään ja voimaantumaan.

Hoidon aikana kerron aluksi hiukan viiden pisteen korva-akupunktiosta. Tämän jälkeen kierrän vuorotellen laittamassa viisi ohutta ja steriiliä akupunktioneulaa jokaisen korviin. Sen jälkeen ohjaan lyhyen kohorentoutuksen, joka ohjaa mieltä syvempään rentoutumisen tilaan. Tässä vaiheessa moni saattaa nukahtaa tai kuvaa kuin solahtavansa johonkin pehmeään ja turvalliseen tilaan. Taustalla soi meditatiivinen musiikki. Jokainen makaa tai istuu hoidon aikana omalla joogamatollaan. 45 min kuluttua herättelen vähitellen ihmisiä, kokemuksiaan saa halutessaan jakaa tai jäädä hiljaisuuden hoitavaan tilaan ja juomaan hiukan teetä.

Kokemuksia:

”Siljan hoito oli kuin lempeä syli, jossa sain rentoutua ja olla. Hyväksyvä läsnäolo ja turvallinen tila mahdollistu päästämään irti turhista taakoista. Hoidon jälkeen olo oli rento, lämmin ja puhdistunut. Sain hoidon jälkeen erittäin hyvin nukuttua. Voin lämpimästi suositella Siljan hoitoja. -Asta”

“Silja on lempeä ja vahvasti läsnä hoidon aikana. Hänellä on rauhallinen ääni ja luo sydämellisellä ja myötätuntoisella olemuksellaan turvallisen tunnelman, niin että keho ja mieli saa hetken rentoutua. -Mari”

Etukäteisilmoittautuminen tapahtumaan tekstivietitse tai osoitteeseen info.mielentyyneys@gmail.com
Hinta 20€, sis. alv 24%
https://fb.me/e/1AOKWAYkB

Lämpimin terveisin,
Silja Kassila
P. 040 664 1160
www.mielentyyneys.com

Scroll to Top