Reiki 1 -kurssi, osa 1/2

Opiskele Mikao Usuin alkuperäinen, luontaisen parantamisen menetelmä (japaniksi Usui Shiki Ryoho Reiki) ja saat uskollisen reissukaverin elämäsi polulle.

Reiki 1 -peruskurssi on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kurssi, jolla opit lempeän reikihoidon perusteet ja pääperiaatteet. Se keskittyy fyysisen kehon hoitoon ja itsehoitoon, mutta kurssilla käydään läpi myös toisen hoitamista ja reikin käyttökohteita. Hoidon tekemistä harjoitellaan käytännössä. Ennen kaikkea reiki on sisäisen kasvun ja tietoisuustaitojen kehittämisen menetelmä ja sen periaatteisiin kuuluu, että jotta voi hoitaa muita, on ensin pidettävä hyvää huolta itseään.
Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa osaamista, kokemusta tai reikitietämystä: tule sellaisena kuin olet!

Kurssi toteutetaan kahdessa osassa, jotta välissä on aikaa sisäistää oppeja ja harjoitella Reikin tekemistä.

Varusteet: Tule mukavissa, rennoissa vaatteissa ja ota omat lounaseväät mukaan. Halutessasi voit tuoda myös oman tyynyn ja villasukat.

Ilmoittautuminen: Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset 040 721 6633 tai kaismanteri@gmail.com. Ilmoittautuneet saavat noin viikkoa ennen kurssia infokirjeen sähköpostitse.

Hinta: 200 eur/hlö, sisältää kurssimateriaalin, Reiki 1 -kurssin aktivoinnit, harjoitukset ja kurssitodistuksen. Maksu ilmoittautumisen yhteydessä. Huomioithan, että kurssin voi perua maksutta kaksi viikkoa ennen kurssin alkamista. Tämän jälkeen veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Alle 24 tuntia tehdyistä peruutuksista veloitetaan kurssimaksu kokonaisuudessaan.

Sydämellisesti tervetuloa Reikin maailmaan!

t. Kaisa Kaikkonen, Reiki Master

Scroll to Top