NAURUJOOGAA

  Tervetuloa nauttimaan ja nauramaan yhdessä Porvooseen 19.5.2023 klo 19:00-20:00

  Nauru on parasta yhdessä. Naurujoogassa tehdään erilaisia nauruharjoituksia ja syvähengityksiä. Herättelemme yhdessä meidän oman leikkimielisyytemme esiin. Muista kuitenkin: naurujoogassa ei ole pakko nauraa, kunhan tulet omana itsenään paikalle. Tulet varmasti huomaamaan kuinka NAURU tarttuu meidän peilisolujen ansioista aivan kuten hymykin. Sinun on hyvä muistaa, että et tarvitse mitään aikaisempaan kokemusta. Naurujoogassa ei tehdä vaikeita joogisia asentoja.

  Nauru vaikuttaa meidän terveyteemme kokonaisvaltaisesti. Nauramalla mm. stressi laskee, aktivoidaan hyvän olon hormoneja, edistetään hapensaantia, lisätään energiaa ja tehokkuutta elämään. Naurujoogalla yhteys toisiin ihmisiin vahvistuu. Voimme siis nauraa täysin tuntemattomien kanssa.

  Naurujoogaan ei tulla suorittamaan vaan pitämään hauskaa. Vaikka nauru ei olisikaan sinun juttusi, niin tule kokeilemaan ja katsomaan miltä tuntuu nauraa yhdessä. Nauru todella elää jokaisessa meissä ja kun annetaan naurun tapahtua vapaasti virraten, niin se on morjens eikä loppua tule. Ehe ehe eheheheeee.

  MITÄ MUKAAN: Tuo itsesi sellaisenaan kuin olet, juomapullo ja rennot vaatteet, koska nauraessa tulee kuuma.

  Liput:
  https://holvi.com/shop/valonaika/product/0a7b0872581eaa6b3162d6a1976b70e4/

  Voit myös ostaa lipun paikan päältä käteisellä. 20€/hlö

  Mikäli herää jotain kysyttävää niin laitathan viestiä: mikael@mikaelrissanen.com