Lounasjooga / Shakta joogakoulu

Lounasjoogassa tehdään harjoitus, joka korjaa ryhtisi ja häätää stressin elimistöstäsi. Tunnin mittainen harjoitus pitää sisällään pienen avaavan ja ryhtiä parantavan alkuosion, jonka jälkeen tehdään lyhyt Tri-dosha tasapainottava sarja.

Tasapainottava sarja sopii jokaiselle ja käy hellästi läpi koko systeemisi palauttaen elimistön ja mielen tasapainon. Sarja tehdään rauhallisesti ja omaa kehoa kunnioittaen. Joogaharjoituksesta seuraa reuntoutunut, kirkas ja virkeä olo, joka pysyy.

Ilmoittaudu varauskalenterin kautta: www.varaaheti.fi/shakta/porvoo

Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.

Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan suoritusvapaasta shaktajoogasta!

Lisätiedot www.shakta.fi/porvoo ja tiedustelut suvi@shakta.fi

Hinta & maksut:
Voit osallistua kertamaksulla (14 € / 1 h), sarja- tai kuukausikortilla (ks. vaihtoehdot: https://shakta.fi/viikkotunnit-porvoossa/). Käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak, Tyky).

Scroll to Top