KURSSI: Ayurvedinen paineluhieronta

Shaktan ayurvedinen paineluhieronta on vaivaton tehdä, mukava vastaanottaa ja helppo oppia! Hieronta tehdään pääosin jalkapohjia hyödyntäen. Painelun voimaa säädellään hierottavan palautteen mukaan, ei siis huolta – hieronta on todella rentouttava ja miellyttävä kokemus!

Kurssilla opit tämän loistavan taidon ylläpitää terveyttä, ja voit hyödyntää sitä koko loppu elämän ja opettaa läheisillesi. Iltapäivän aikana käydään läpi ayurvedan perusperiaatteet ja doshat (elimistön epätasapainotilat), joita hieronta tasapainottaa. Opit tekemään hieronnan itse ja voit ylläpitää taitojasi ominpäin.

Kurssi on erinomainen tapa saada syvempää ymmärrystä shaktajoogaan olennaisena osana kuuluvan paineluhieronnan taustalla vaikuttavista seikoista ja siitä miten hieronta (ja joogaharjoitus) toimii – joogaharjoituskin on samojen ayurvedisten periaatteiden mukaisesti rakennettu.

Odotettu kurssi järjestetään seuraavan kerran sunnuntaina 14.4.2024 ja sen pitää opettajamme Suvi, joka on harjoittanut tätä taitoa vuosia. Tule mukaan kurssille oppimaan tämä mahtava taito! Voit tulla yksin, kaverin tai vaikka puolison kanssa – kurssilta löytyy pari jonka kanssa harjoitella.

ILMOITTAUDU: www.varaaheti.fi/shaktaporvoo
Aika: Sunnuntai 14.4.2024 klo 13–16.30
Paikka: Linnunlaulu, Asentajantie 8
Hinta: 69 € (Jatkuva Rajaton -kuukausijäsenille 59 €)

Scroll to Top