Korva-akupunktio ja kehorentoutus

Tervetuloa la 27.4. klo 13.00-14.00 Porvoon Linnunlauluun pysähtymään ja voimaantumaan. Akupunktioneulat rauhoittavat hermostoa ja rentouttavat syvästi. Tarjoa itsellesi pieni hengähdyshetki.

Hoidon aikana kerron aluksi hiukan viiden pisteen korva-akupunktiosta. Tämän jälkeen kierrän vuorotellen laittamassa viisi ohutta ja steriiliä akupunktioneulaa jokaisen korviin. Samalla lausun lyhyen kohorentoutuksen, joka ohjaa mieltä syvempään rentoutumisen tilaan. Kierrän jokaisen luona, kosketan lempeästi päätä, hartioita ja jalkoja, tasapainotan kehon energioita. Tässä vaiheessa moni saattaa nukahtaa tai kuvaa kuin solahtavansa johonkin pehmeään ja turvalliseen tilaan. Jokainen makaa tai istuu hoidon aikana omalla joogamatollaan ja taustalla soi meditatiivinen musiikki. 45 min kuluttua herättelen vähitellen ihmisiä, kokemuksiaan saa halutessaan jakaa tai jäädä hiljaisuuden hoitavaan tilaan ja juomaan teetä.

Kokemuksia: ”Siljan hoito oli kuin lempeä syli, jossa sain rentoutua ja olla. Hyväksyvä läsnäolo ja turvallinen tila mahdollistu päästämään irti turhista taakoista. Hoidon jälkeen olo oli rento, lämmin ja puhdistunut. Sain hoidon jälkeen erittäin hyvin nukuttua. Voin lämpimästi suositella Siljan hoitoja. -Asta”
“Silja on lempeä ja vahvasti läsnä hoidon aikana. Hänellä on rauhallinen ääni ja luo sydämellisellä ja myötätuntoisella olemuksellaan turvallisen tunnelman, niin että keho ja mieli saa hetken rentoutua. -Mari”

Etukäteisilmoittautuminen viiden pisteen korva-akupunktioon tekstiviestillä tai info.mielentyyneys@gmail.com
Hinta 20€, sis. alv 24%. Voit maksaa kortilla tai käteisellä (tasaraha).

Lämpimin terveisin,
Silja Kassila
P. 040 664 1160
https://www.mielentyyneys.com
https://www.facebook.com/profile.php?id=100095320061779

Scroll to Top