Kaisan äänimaljarentoutus

Tule rentoutumaan ja harmonisten äänien hoivattavaksi sointukyvyssä.

Äänimaljarentoutuksessa käytettäviä soittimia ovat tiibetiläisen äänimaljojen lisäksi gongi, sadekeppi, koshi-kellot ja tingshat. Äänien taajuudet ja värähtely ovat parantavia ja palauttavia, ja niiden synnyttämä ääniavaruus voimaannuttava.

Syvärentoutus rauhoittaa, hellii hermostoa ja saattelee suloisen pumpuliseen lepotilaan, jopa unen rajamaille. Äänimaljojen sointi tukee hyvää unta, purkaa jännityksiä kehossa ja mielessä, tasapainottaa suoliston toimintaa ja vaikuttaa solutasolla asti lisäten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Anna siis itsellesi aikaa hemmotteluun.

Rentoutus tehdään alustan päällä makuu- tai istuma-asennossa ieväten. Tule itseksesi tai ota ystäväsi mukaan matkalle eheyttävien äänien maailmaan!

Huom.
saavuthan ajoissa, jotta pääsemme aloittamaan tasan klo 14. Ovet menevät silloin lukkoon.

Kesto: 60 min., sis. ohjattu johdanto, rentoutus ja lopetus

Paikka: Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo (Tarmola, Tokmannia vastapäätä)

Hinta: 20 €/hlö (sis. alv 24%), maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla

Ilmoittautuminen: Ryhmään mahtuu 12 ensimmäistä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset Kaisalle puh. 040 721 6633 tai kaismanteri@gmail.com

Varusteet: Tilassa on valmiina alustat ja viltit. Tule mukavissa, rennoissa vaatteissa ja ota halutessasi mukaan villasukat, oma tyyny ja vesipullo. Aiempaa kokemusta et tarvitse, tule sellaisena kuin olet.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!

Scroll to Top