Kaisan äänimaljarentoutus

  Tule sointukylpyyn rentoutumaan ja harmonisten äänien hoivattavaksi!
  Äänimaljarentoutuksessa käytettäviä soittimia ovat tiibetiläisen äänimaljojen lisäksi gongi, kalimba, sadekeppi, koshi-kellot ja tingshat. Äänien taajuudet ja värähtely ovat parantavia ja palauttavia, ja niiden synnyttämä ääniavaruus voimaannuttava.
  Syvärentoutus rauhoittaa, hellii hermostoa ja saattelee suloisen pumpuliseen lepotilaan, jopa unen rajamaille. Äänimaljojen sointi tukee hyvää unta, purkaa jännityksiä kehossa ja mielessä, tasapainottaa suoliston toimintaa ja vaikuttaa solutasolla asti lisäten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Anna siis itsellesi aikaa hemmotteluun.
  Rentoutus tehdään alustan päällä makuu- tai istuma-asennossa leväten. Tule itseksesi tai ota ystäväsi mukaan matkalle eheyttävien äänien maailmaan!
  Aika: 15.5. klo 14, kesto 60 min., sis. ohjattu johdanto, rentoutus ja lopetus. Huom. saavuthan ajoissa, jotta pääsemme aloittamaan tasan klo 14. Ovet menevät silloin lukkoon.
  Paikka: Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo (Tarmola, Tokmannia vastapäätä)
  Hinta: 20 €/hlö (sis. alv 24%), maksu paikan päällä käteisellä, MobilePaylla tai kortilla
  Ilmoittautuminen: Ryhmään mahtuu 12 ensimmäistä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset Kaisalle puh. 040 721 6633 tai kaismanteri@gmail.com
  Varusteet: Tilassa on valmiina alustat ja viltit. Tule mukavissa, rennoissa vaatteissa ja ota halutessasi mukaan villasukat, oma tyyny ja vesipullo. Aiempaa kokemusta et tarvitse, tule sellaisena kuin olet.
  Lämpimästi tervetuloa nauttimaan!
  t. Kaisa