Juurichakran vin to yin jooga

Olet lämpimästi tervetullut juurtumaan tämän joogatunnin ajaksi & löytämään yhteytesi äiti maahan kevään kynnyksellä. Joogatraditiossa juurichakran elementti symboloi pysyvyyttä, vakautta, turvaa ja elämämme peruspalikoiden vahvistamista sekä kunnioittamista. Hellimme tällä tunnilla asanaharjoituksen aikana niin jalkapohjiamme kuin lonkkia, sääriä sekä alavartalon isompia lihasryhmiä. Liikumme ensin soljuvasti vinyasa flow’n tahtiin ja tunnin puolivälissä vaihdamme yin – osuuteen, eli staattisiin & pidempiin venytyksiin. Sinun ei tarvitse tietää chakroista osallistuaksesi tunnille. Käytän tunnin aikana suitsukkeita, joten ilmoita etukäteen mikäli olet hajuherkkä. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin edistyneemmille joogeille, jotka haluavat syventää tietoisuuttaan joogan henkisestä & meditatiivisesta puolesta.

Toivotamme tunnin lopussa kesäajan tervetulleeksi päättämällä harjoitus koshi – äänikellomeditaatioon/shavasanaan ja sen tiimoilta kesäiseen mielikuvaharjoitukseen.

Huom: Maksu kortilla/verkkopankilla etukäteen Holvin kautta:

https://holvi.com/shop/yogabynina/product/b11ec6d6928a9708cf8acac7b443b24e/

Samalla varmistat myös paikkasi tunnille.

Mikäli haluat maksaa paikan päällä Mobilepaylla/liikuntaedulla (Smartum tai Epassi) voit ilmoittautua tunnille myös s-postilla sjostrom.nina@gmail.com.

Scroll to Top