Juhannusjooga

Juhannusjoogassa tervehdimme keskikesän aurinkoa traditionaalisessa Surya Namaskara -sarjassa ja lopuksi soljumme rentoutukseen Tridosha-tasapainottavan sarjan myötä.

Aurinkotervehdys on kaikkien joogasarjojemme perusta ja yhteenveto koko joogan tieteestä. Surya Namaskarassa käyt koko systeemisi läpi kahdentoista syklissä samaan tapaan kuin maa kiertää auringon kahdessatoista kuukaudessa. Aurinkotervehdys aktivoi koko kehoa ja opettaa soljumaan dynaamisesti läpi asanasarjan. Toistuva 12 asanan sarja on helppo hioa upeaksi joogaharjoitteeksi ja soljumisen myötä voi löytää meditaation aktiivisessakin harjoitteessa – nautinnollisuudessaan Aurinkotervehdys onkin monien joogien kestosuosikki.⁣

Tunnin jälkimmäsen osion Tridosha-tasapainottava sarja purkaa jännitteet, rentouttaa ja palauttaa. Näin tunti on harmoninen kokonaisuus, joka vie harjoitustasi eteenpäin ja rakentaa hyvinvointiasi pala palalta kohti kokonaisvaltaista hyvää oloa sekä kehossa että mielessä. Lähdet tunnilta tuntien itsesi vahvaksi ja virkistyneeksi.

Joogatunneille voit liittyä mukaan helposti milloin vain ja osallistua kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla aina silloin kun haluat.
Ilmoittaudu varauskalenterin kautta: www.varaaheti.fi/shaktaporvoo

Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.

Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.

Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa joogakokemusta, shaktajooga sopii kaikille mutta tarjoaa haastetta edistyneemmällekin joogille. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan suoritusvapaasta shaktajoogasta!
Lisätiedot: www.shakta.fi/porvoo
Tiedustelut: porvoo@shakta.fi
Hinta & maksut:
Voit osallistua kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla. Katso korttivaihtoehdot: https://www.varaaheti.fi/shaktaporvoo/fi/prepaids
Maksuvälineenä käy verkkomaksu, käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak).
Osoite: Hyvinvointitila Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo

Scroll to Top