Juhannusjooga

Järjestäjä: Shakta Joogakoulu

  • 19.6.2024, 18:00

Vietämme Shaktalla kesäpäivänseisausta, yhtä vuodenkierron tärkeimmistä juhlista, erityispitkällä joogatunnilla Aurinkotervehdyksen parissa.

Tervetuloa! Surya Namaskara eli Aurinkotervehdys on kaikkien joogasarjojemme perusta ja yhteenveto koko joogan tieteestä. Nykyjoogassa Aurinkotervehdys on saanut lämmittelyharjoituksen roolin, mutta perinteisesti sen merkitys on ollut aivan toisenlainen. Aurinko on kaiken elämän edellytys ja aurinkotervehdys on kuin tiivistelmä joogan syvimmästä olemuksesta. ⁣Mitä joogafilosofiassa oikeastaan tarkoitetaan, kun puhutaan auringosta? Tällä joogatunnilla saat pienen alustuksen maailman tunnetuimman joogaharjoituksen taustoista ja merkityksestä, ja pääset kokemaan traditionaalisen 12 asanan Aurinkotervehdys-harjoituksen.
Juhlistamme samalla kevätkauden päättäjäisiä – tarjolla raikkaan kesäistä tulsi-teetä ja pientä purtavaa sekä arvonta, jossa palkintona 1 kk Rajaton-joogakortti.
Aurinkotervehdyksessä käyt koko systeemisi läpi kahdentoista syklissä samaan tapaan kuin maa kiertää auringon kahdessatoista kuukaudessa. Aurinkotervehdys aktivoi koko kehoa ja opettaa soljumaan dynaamisesti asanasarjan läpi. Toistuva 12 asanan sykli on helppo hioa upeaksi joogaharjoitteeksi, ja nautinnollisuudessaan se onkin monien joogien ehdoton suosikki.
Tunnilla tehdään lopuksi lyhyt Tridosha-tasapainottava sarja, joka rentouttaa ja harmonisoi koko olemuksesi.
Lämpimästi tervetuloa soljumaan Auringon syklissä!

Ilmoittaudu varauskalenterin kautta: www.varaaheti.fi/shaktaporvoo
Hinta & maksut:
Voit osallistua kertamaksulla 19 € tai edullisemmin sarja- tai kuukausikortilla. Katso korttivaihtoehdot: https://www.varaaheti.fi/shaktaporvoo/fi/prepaids
Maksuvälineenä käy myös käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi).
Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.
Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.
Lisätiedot: www.shakta.fi/porvoo
Tiedustelut: porvoo@shakta.fi