Joogaopettajankoulutus / Shakta joogakoulu

Shaktan opettajankoulutus ei ole vain opettajankoulutus
Haluatko mullistaa ymmärryksesi joogasta ja ottaa harppauksen kohti kokonaista maailmankuvaa? Haluatko saada myös valmiudet jakaa kaikki tämä muiden kanssa?

Shaktajoogan opettajankoulutus yhdistää traditionaalisen opetusmetodin nykyaikaiseen joogaopettajakoulutukseen. Perinteisesti joogaopettaja on henkilö, joka on kulkenut itse omaa tietään kohti joogan päämääriä. Nämä päämäärät on määritelty jokaisessa joogan perimyslinjassa tarkasti.

Yksi kurssi ei myöskään tee joogaopettajaa vaan kyse on usein elämän mittaisesta prosessista. Tämä kurssi tarjoaa sinulle kattavasti tietoa ja harjoitteita, jotka saat mukaasi loppuelämäsi ajaksi, jotta tiesi joogan polulla on mahdollisimman vaivaton ja hedelmällinen. Jonkin aikaa kuljettuasi voit alkaa myös jakamaan matkaasi. Tällaista henkilöä, joka on työskennellyt määrätietoisesti itsensä kanssa – ja löytänyt vastauksia, me kutsumme joogaopettajaksi. Jooga ei koskaan anna sinulle kenenkään muun ideaa siitä, mitä sinun tulisi olla.

Monet edistyneimmistä joogeista eivät opeta joogakouluissa, ja koulutuksemme onkin vuosi toisensa jälkeen tarjonnut valtavasti myös henkilöille, jotka yksinkertaisesti haluavat syventää suhdettaan joogaan.

Kurssilla sukelletaan joogaperinteen tuhatvuotiseen ymmärrykseen ihmisestä, kehosta, maailmasta ja onnellisuudesta.

Kurssilla edetään ymmärrettävästi ja ilman kiirettä. Opettajankoulutuksestamme on valmistunut lukuisia loistavia opettajia, jotka erottuvat edukseen joogan kirjavalla kentällä aina Lapista Etelä-Suomeen.

Joogaopettaja Miska Käppi vie ryhmän läpi saman tien, jonka hänen opettajansa Ācārya Bhagavan Shri Shanmukha Anantha Natha on jakanut hänen kanssaan.

Koulutuksen voi suorittaa minimissään 48 tunnin mittaisena, jolloin koulutus koostuu 4 lähiopetusviikonlopusta (la & su klo 10–17). Tarjoamme mahdollisuuden myös laajempiin opintokokonaisuuksiin. Ensimmäistä kertaa opettajankoulutukseen osallistuville koulutuksen hintaan sisältyy rajattomat joogatunnit Shakta Joogakoululla.

Hinta: 1600 €
Opetusviikonloput: 8.–9.10., 5.-6.11., 26.-27.11., 17.-18.12.
Lisätiedot: https://shakta.fi/opettajankoulutukset/

Scroll to Top