Introtunti shaktajoogaan / Shakta joogakoulu

Introtunti on paras tapa tutustua shaktajoogaan! Tunnilla kuulet kaiken oleellisen shaktajoogasta ja se tutustuttaa sinut joogamenetelmäämme, eikä vaadi minkäänlaista aiempaa kokemusta. Tämä tunti sopii myös jos harjoituksesta on vierähtänyt tovi ja pohdit shaktajoogan pariin palaamista tai jos vain haluat kerrata perusasioita.

Introtunti kestää noin puolitoista tuntia ja siihen sisältyy shaktajoogaa käsittelevän alustuksen lisäksi Tasapainottava joogaharjoitus, joka palauttaa elimistösi ja mielesi tasapainon.
Kun lunastat introtarjouksen 39 € / 2 vko, voit Introtunnin jälkeen osallistua kahden viikon ajan tunneillemme rajoituksetta.
Mikäli et pääse introtunnille, voit ensikertalaisena myös ilmoittautua mille tahansa tunneistamme.

PYSÄHDY. RENTOUDU. NAUTI.
Shaktajooga on ikivanha, hellyydestään tunnettu joogamenetelmä, joka yllättää harjoittajansa kerta toisensa jälkeen tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Joogatunnista seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!

HYÖDYNNÄ INTROTARJOUS
Introtunnin jälkeen voit kahden viikon ajan osallistua joogatunneillemme rajoituksetta. Introtunnin voi maksaa paikan päällä käteisellä, kortilla tai liikuntaseteleillä. Voit lunastaa myös Shaktan introkortin introtunnilla. Introkortti oikeuttaa kahden viikon rajattomiin joogatunteihin. Tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran.

ILMOITTAUDU: www.varaaheti.fi/shakta/fi/porvoo/classes
TUO MUKANASI rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.
JÄTÄ OVEN ULKOPUOLELLE arkielämän kiireet ja anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arjen asiat jäävät hetkeksi sivuun.
OSALLISTUAKSESI et tarvitse aiempaa joogakokemusta. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan shaktajoogasta!
Lisätiedot www.shakta.fi/porvoo ja tiedustelut suvi@shakta.fi

HINTA JA MAKSUT:
21 € / 1,5 h tai 39 € / 2 viikon tutustumisjakso.
Käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak, Tyky).

Scroll to Top