Introtunti shaktajoogaan klo 19-19.30

Introtunti on paras tapa tutustua shaktajoogaan! Introlla kuulet kaiken oleellisen shaktajoogasta ja se tutustuttaa sinut joogamenetelmäämme. Tunti sisältää joogaharjoituksen (klo 17.30–19 Dynaaminen Shakta Flow) sekä alustuksen, joka johdattelee shaktajoogan harjoituksiin ja perusteisiin (klo 19–19.30).

Introtunti sopii myös, jos harjoituksesta on vierähtänyt tovi ja pohdit shaktajoogan pariin palaamista tai jos vain haluat kerrata perusasioita.

INTROTARJOUS 39 € / 2 VKO
Tutustumistarjoukseen sisältyy Introtunti ja pääsy kahden viikon ajan rajoituksetta joogatunneillemme. Tarjouksen voi käyttää vain yhden kerran. Mikäli et pääse osallistumaan introtunnille, voit ensikertalaisena myös ilmoittautua mille tahansa tunneistamme.
PYSÄHDY. RENTOUDU. NAUTI.
Shaktajooga on ikivanha, hellyydestään tunnettu joogamenetelmä, joka yllättää harjoittajansa kerta toisensa jälkeen tuomalla joukon hyötyjä ilman suorittamista ja rehkimistä. Joogatunnista seuraa virkeä, kirkas ja rentoutunut olo, joka pysyy. Harjoituksen myötä joogasta tulee suuri nautinto ja antoisa matka, jonka avulla löydät koko potentiaalisi!
ILMOITTAUDU: https://shakta.fi/aikataulut

TUO MUKANASI rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta. JÄTÄ OVEN ULKOPUOLELLE arkielämän kiireet ja anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arjen asiat jäävät hetkeksi sivuun. OSALLISTUAKSESI et tarvitse aiempaa joogakokemusta. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan shaktajoogasta!

LUE LISÄÄ: www.shakta.fi/porvoo
TIEDUSTELUT: suvi@shakta.fi.
HINTA JA MAKSUT:
39 € / 2 viikon tutustumisjakso tai kertamaksu 18 € / joogatunti.
Käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak, Tyky), verkkokauppa ja Shakta-äppi.

Scroll to Top