Hiljainen joulujooga

  Rentoutta, soljuvuutta ja rauhaa joulukiireiden keskelle!
  Tunnilla tehdään rauhallinen ja meditatiivinen Tridosha-tasapainottava joogasarja, joka käy hellästi läpi koko systeemisi palauttaen elimistön ja mielen tasapainon. Tämä harjoitus häätää stressin elimistöstäsi ja vie koko olemuksesi syvärentoutuneeseen tilaan. Tunnilla pääroolissa ovat lempeät asanat, rentoutus ja hengitys.
  Vuodenkierron pimeimmät hetket ovat käsillä, ja joulun aika kutsuu laskeutumaan lepotilaan ja päästämään irti arjen asioista.
  Kansanperinteessä talvipäivänseisauksen ja joulun välistä aikaa kutsutaan pesäpäiviksi: Tällöin aurinko pysyttelee kolmen päivän ajan samassa asemassa, ”lepää vuoren onkalossa” tai "pesässä" syntyäkseen jouluna uudelleen.
  On sopiva hetki pysähtyä ja karsia kaikki ylimääräinen – tehdä tilaa hiljaisuudelle ja sisäänpäin kääntymiselle.
  Pysähdy, rentoudu, nauti hiljaisuudesta.
  Hiljaisessa joogassa teemme joogaharjoituksen mahdollisimman vähällä puheella. Ohjaaja sanoo ääneen vain solju asanaan ja mahdollisesti muutaman rentoutuksen.
  Tunti sopii kaikille, ja vie joogaharjoituksen aivan uudelle tasolle. Vaikka et vielä muistaisi asanoiden nimiä tai järjestystä, ei haittaa, pieni kurkistus toisilta auttaa soljumaan harjoituksen mukana ja ohjaaja auttaa tarvittaessa.
  Lämpimästi tervetuloa!
  Maksu:
  18 € kertamaksu, sarjakortti/Rajaton-kuukausikortti (Myös liikuntaedut: Smartum, Edenred, ePassi)
  Ilmoittaudu: www.varaaheti.fi/shaktaporvoo
  Lue lisää shaktajoogasta: www.shakta.fi/porvoo