Hathajooga & jooganidra

Aloitamme harjoituksen liikkuvalla hatha – osuudella, jossa haastamme kehoamme niin tasapaino – kuin voimakkaammilla asanoilla, pikkuhiljaa valmistellen sitä kohti loppumeditaatiota, jooganidraa eli joogin unta.

Jooganidra on yksiä syvimpiä meditaatioharjoituksia, ja sinulla on sen avulla mahdollisuus päästä kosketukseen alitajuisen mielesi kanssa, siihen mielentilaan, johon emme yleensä arkisessa elämänmenossa pääse. Toisin kuin nimi antaa ymmärtää, jooganidran eli joogin unen aikana ei ole tarkoitus nukahtaa, vaan päästä erittäin syvään rentoutuksen tilaan, jossa uni ikäänkuin kolkuttelee ovelle, muttei kuitenkaan täysin saavuta sinua. Jooganidra on kuin pitkä loppurentoutus, eikä sen aikana liikuta. Sinulla ei tarvitse olla pitkä kokemus meditoinnista osallistuaksesi tunnille, sillä ohjeistan koko matkan läpi jooganidran. Myös tunnin alun flow – osuuteen voi osallistua vaikkei olisi paljon kokemusta joogasta, sillä soljumme sarjan läpi rauhalliseen tahtiin.

Huom: Maksu kortilla/verkkopankilla etukäteen Holvin kautta täältä:

https://holvi.com/shop/yogabynina/product/5537fa004a350826db5b078bae8626d0/

Samalla varmistat myös paikkasi tunnille.

Mikäli haluat maksaa paikan päällä Mobilepaylla/ liikuntaedulla (Smartum tai Epassi) voit ilmoittautua tunnille myös s-postilla sjostrom.nina@gmail.com.

Nähdään tuolloin Linnunlaulussa!

Scroll to Top