Eteentaivutus & tasapainottava jooga / Shakta joogakoulu

ETEENTAIVUTUS on sarja, joka vie joogin aivan uudelle tasolle. Eteentaivutus kehittää joogin terveyden ja harjoituksen kannalta tärkeässä roolissa olevia kehon seinämiä, esimerkiksi palleaa ja lantionpohjaa. Eteentaivutus-tunneilla tehdään lopuksi myös Tri-dosha-tasapainottava sarja. Yleensä suosittelemme jonkinlaista joogataustaa ennen tämän sarjan aloittamista, mutta Eteentaivutus ei ole vaarallinen aloittelijallekaan.

Eteentaivutuksesta tulee nopeasti todella miellyttävä harjoite, joka muuttaa joogaharjoituksesi perusteellisesti. Moni on siinä käsityksessä, että Eteentaivutus avaa nimenomaan alaraajoja, ja äkkiseltään Eteentaivutus voikin näyttää vain venyttelyltä, mutta sen vaikutukset ovat paljon syvemmällä, ja nämä vaikutukset ovat paljon merkittävämpiä.

ILMOITTAUDU varauskalenterin kautta: https://www.varaaheti.fi/shakta/fi/porvoo

TUO MUKANASI rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta. On suositeltavaa välttää raskaita aterioita ennen joogaa. Tämä ei ole pakollista, mutta tulet itse huomaamaan eron – tyhjällä vatsalla sekä mieli että keho ovat yhteistyöhaluisempia.

Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.

Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan shaktajoogasta!

LUE LISÄÄ: https://shakta.fi/porvoo/ ja ole yhteydessä suvi@shakta.fi

HINTA & MAKSUT:
Voit osallistua kertamaksulla (28 € / 2 h), sarja- tai kuukausikortilla (ks. vaihtoehdot: https://shakta.fi/viikkotunnit-porvoossa/). Käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak, Tyky).

OSOITE:
Hyvinvointitila Linnunlaulu, Asentajantie 8, 06150 Porvoo

Scroll to Top