Elimistö tasapainoon -workshop / Shakta joogakoulu

ELIMISTÖ TASAPAINOON – Tri dosha -tasapainottava joogasarja

Kurssin aiheena on Tri dosha -tasapainottava sarja, joka on koko asanaharjoituksemme ydin ja kaikkien joogasarjojemme äiti. Kurssilla käydään läpi harjoituksen perusasiat ja esimerkiksi sitä, mihin harjoituksen vaikutukset perustuvat:

Mitä asanasarjan avulla pyritään tekemään? Mitä ovat doshat, ja miksi niitä halutaan tasapainottaa? Kuinka harjoitus voidaan ymmärtää intialaisen lääketieteen (ayurvedan) ja toisaalta anatomian ja fysiologian näkökulmasta? Mitkä seikat ovat olennaisia joogaharjoituksen edistymisessä ja miten voit viedä harjoitustasi eteenpäin?

Kolmen tunnin mittainen workshop pitää sisällään syventävän alustuksen käsiteltävästä aiheesta ja opit viedään myös käytäntöön, eli pääset tekemään Tri dosha -tasapainottavan harjoituksen perusteellisessa muodossa. Kurssille ei vaadita minkäänlaista aiempaa kokemusta, mutta se sopii joogamestarillekin.

AIKA: Lauantaina 20.11.2021 klo 12–15
PAIKKA: Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo
HINTA: 39 €
Voit maksaa verkkokaupassamme www.shaktashop.fi/p/elimisto-tasapainoon-workshop-porvoo
Kurssin voi maksaa myös liikuntaseteleillä, ePassilla, Smartumilla, Edenredillä tai Eazybreakilla. Etsi sovelluksesta meidät (Shakta Joogakoulu, Työpajankatu 10 A, 00580 HKI) ja maksa haluamasi summa. Varaudu esittämään kuitti saapuessasi kurssille.

ILMOITTAUDU: www.shakta.fi/intensiivikurssit
Tiedustelut: suvi@shakta.fi, 040 152 7531

Scroll to Top