Dynaaminen Shakta Flow -joogatunti

  Tunnilla tehdään luuston asentoa linjaava, dynaaminen joogaharjoitus (viyayama / danda flow), joka parantaa myös tasapainoa ja lihasvoimaa sekä lopuksi Tri dosha -tasapainottava asanasarja.
  Viyayama on seisten tehtävä sarja, tekee ihmeitä ryhdille ja kehon ergonomialle. Danda flow on kokonaisvaltainen lihas- ja runkoharjoitus, joka on rakennettu intialaisen lääketieteen periaatteiden mukaan vieden samalla elimistöäsi hyvään, tasapainoiseen tilaan.
  Ilmoittaudu tunneille varauskalenterin kautta: varaaheti.fi/shakta/fi/porvoo/classes
  Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.
  Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.
  Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa joogakokemusta. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan shaktajoogasta!
  Lue lisää: www.shakta.fi/porvoo
  Tiedustelut: suvi@shakta.fi
  Hinta & maksut:
  Voit osallistua sarja- tai kuukausikortilla (ks. vaihtoehdot: shaktashop.fi/tuote-osasto/joogakurssit-ja-retriitit/porvoo) tai kertamaksulla (21 € / 1,5 h). Käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak, Tyky).