Danda Flow -joogatunti 30 min

Danda Flow -joogasarja toimii kokonaisvaltaisena lihas- ja runkoharjoituksena vahvistaen koko olemustasi. Harjoite vaikuttaa luuston asennon linjautumiseen ja myös luuston tiheyteen, sekä valmistelee erilaisia käsitasapainoasanoita varten. Danda flow’ssa opit, miten kehosta löytyy aina vain uusia ja uusia lihaksia, joita voit rentouttaa! ⁣Tämä soljuva asanasarja on rakennettu intialaisen lääketieteen periaatteiden mukaan ja se vie elimistöäsi hyvään tasapainoiseen tilaan.

Samalla kertamaksun hinnalla voit jatkaa suoraan Tasapainottavalle tunnille, joka alkaa klo 19.00.
Lisätiedot: www.shakta.fi
Ilmoittaudu: www.varaaheti.fi/shaktaporvoo

Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.
Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.
Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa joogakokemusta, shaktajooga sopii kaikille mutta tarjoaa haastetta edistyneemmällekin joogille. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan shaktajoogasta!
LISÄTIEDOT: www.shakta.fi/porvoo
TIEDUSTELUT: porvoo@shakta.fi
HINTA & MAKSUT:
Voit osallistua kertamaksulla 18€, sarja- tai kuukausikortilla. Katso korttivaihtoehdot: https://www.varaaheti.fi/shaktaporvoo/fi/prepaids
Maksuvälineenä käy myös käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak).

Scroll to Top