Danda Flow 30 min

Danda flow on kokonaisvaltainen lihas- ja runkoharjoitus, joka opettaa todellista kehon ergonomiaa ja soljumaan virtaavasti yhtenä kokonaisuutena. Se on rakennettu intialaisen lääketieteen periaatteiden mukaan vieden elimistöäsi hyvään, tasapainoiseen tilaan ja vahvistaen koko olemustasi. ⁣Danda flow on soljuva asana- ja liikesarja, joka linjaa luuston asentoa ja vaikuttaa myös luuston tiheyteen. ⁣
⁣Dandāsanan eli sauvan variaatiot ovat olleet olennainen osa asanaharjoitusta joogan muinaisimmista muodoista lähtien.⁣ Danda flow’sta voidaan tehdä suppeampia ja laajempia variaatioita, ja danda-hypyt ovatkin monille tuttuja joogatuntiemme alkulämmittelyistä.⁣ Danda flow myös valmistelee erilaisia käsitasapainoasanoita varten.
Tunnin hintaan sisältyy myös Tridosha-tasapainottava klo 19–20, eli voit suoraan Danda-harjoituksen jälkeen jäädä Tasapainottavalle joogatunnille, joka rentouttaa ja saattaa elimistösi harmoniseen, levolliseen tilaan.
Joogatunneille voit liittyä mukaan helposti milloin vain ja osallistua kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla aina silloin kun haluat. Ilmoittaudu varauskalenterin kautta: www.varaaheti.fi/shaktaporvoo
Tuo mukanasi rennot vaatteet sekä joogamatto, jos sinulla on. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta.
Anna itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.
Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa joogakokemusta, shaktajooga sopii kaikille mutta tarjoaa haastetta edistyneemmällekin joogille. Tervetuloa rentoutumaan ja nauttimaan shaktajoogasta!
Lisätiedot: www.shakta.fi/porvoo
Tiedustelut: porvoo@shakta.fi
Hinta & maksut:
Voit osallistua kertamaksulla, sarja- tai kuukausikortilla. Katso korttivaihtoehdot: https://www.varaaheti.fi/shaktaporvoo/fi/prepaids
Maksuvälineenä käy myös käteinen, pankki- ja luottokortit, MobilePay, liikuntasetelit ja -edut mobiilisovelluksina (Smartum, Edenred, ePassi).
Osoite: Asentajantie 8 (Hyvinvointitila Linnunlaulu)

Scroll to Top