Ayurvedisen paineluhieronnan kurssi

Mitä on Shaktan tarjoama hieronta ja miten tämä shaktajoogien hoito toimii? Ayurvedinen paineluhieronta on kiinteä osa Shaktan joogasysteemiä. Hieronta on vaivaton tehdä, mukava vastaanottaa ja helppo oppia. Se mm. lievittää kipuja ja auttaa elimistöä hakeutumaan tasapainoiseen tilaan.

Asanaharjoitus on tunnetuin osa joogaa, mutta monille shaktajoogeille hyvin tuttu joogan menetelmä on myös jaloilla tehtävä hieronta, joka perustuu painelemalla aikaansaatuun puristukseen:

Ayurvedinen paineluhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, joka käy hellästi läpi koko systeemisi. Paineluhieronta tehdään pääosin jalkapohjilla hyödyntäen eri jalkapohjan kohtia tarkkuuden ja voiman säätelemiseksi. Painelun voimaa säädellään hierottavan palautteen mukaan, ei siis huolta – hieronta on todella rentouttava ja miellyttävä kokemus! Hieronta muun muassa lievittää kipuja ja stimuloi lymfaattista järjestelmää. Se on myös erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin, ja hieronta kuuluukin olennaisella tavalla Shaktan joogasysteemiin.

Kurssilla käydään läpi ayurvedan perusperiaatteet ja doshat, joita hieronta tasapainottaa. Kurssi sisältää myös joogatunnin, joten pääset lopuksi viimeistelemään hieronnan tasapainottavat vaikutukset ja nauttimaan sen hyödyistä rentouttavan joogaharjoituksen myötä.

Opit tekemään hieronnan itse ja voit ylläpitää taitojasi ominpäin. Kurssi on erinomainen tapa saada syvempää ymmärrystä shaktajoogaan olennaisena osana kuuluvan ayurvedisen paineluhieronnan taustalla vaikuttavista seikoista.

Ayurvedisen paineluhieronnan kurssilla opit tämän loistavan taidon ylläpitää terveyttä, ja voit hyödyntää sitä koko loppuelämän ja opettaa läheisillesi.

Odotettu kurssi järjestetään seuraavan kerran Porvoossa sunnuntaina 17.9.2023 ja sen pitää opettajamme Suvi, joka on harjoittanut tätä taitoa vuosia.

Tule mukaan kurssille oppimaan tämä mahtava taito! Voit tulla yksin, kaverin tai vaikka puolison kanssa – kurssilta löytyy pari jonka kanssa harjoitella.

Aika: Sunnuntai 17.9.2023
Klo 12.15–15.15 Hieronnan teoria ja harjoittelu 
Klo 15.30–16.30 Joogatunti
(Jos et ehdi jäämään joogatunnille, voit osallistua pelkkään hieronnan osioon.) 

Hinta: 69 € (Jatkuva Rajaton -kuukausijäsenille 59 €)
Ilmoittaudu: varaaheti.fi/shaktaporvoo tai porvoo@shakta.fi
Tiedustelut: porvoo@shakta.fi / 0401527531

Scroll to Top