Aurinotervehdys-joogatunti / Shakta joogakoulu

Aurinkotervehdys aktivoi koko kehoa ja tarjoaa myös fyysistä haastetta. Tunnin lopuksi tehdään rentouttava Tri-dosha-tasapainottava sarja. Joogatunnista seuraa rento ja virkistynyt olo, joka säilyy pitkään.

Surya Namaskara eli aurinkotervehdys on saanut nykyjoogassa lämmittelyharjoituksen roolin, mutta perinteisesti sen merkitys on ollut aivan toisenlainen. Aurinko on kaiken elämän edellytys ja aurinkotervehdys on kuin tiivistelmä joogan syvimmästä olemuksesta. Aurinkotervehdyksessä käyt koko systeemisi läpi kahdentoista syklissä samaan tapaan kuin maa kiertää auringon kahdessatoista kuukaudessa.

Ilmoittaudu: https://shakta.fi/aikataulu
Osoite: Hyvinvointitila Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo
Voit osallistua kertamaksulla 21 €, sarja- tai kuukausikortilla.
Tiedustelut: suvi@shakta.fi, p. 040 152 7531

Tuo mukanasi kevyet vaatteet sekä joogamatto. Mikäli sinulla ei ole vielä joogamattoa, voit lainata sellaisen joogatunnin ajaksi salilta. On suositeltavaa välttää raskaita aterioita ennen joogaa. Tämä ei ole pakollista, mutta tulet itse huomaamaan eron – tyhjällä vatsalla, sekä mieli että keho ovat yhteistyöhaluisempia.

Anna myös itsellesi vapaus olla joogatunnit rauhassa, ikään kuin lomalla, niin että arkielämän asiat jäävät hetkeksi sivuun. Salin ovet suljetaan viisi minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.

Scroll to Top